10 belangrijke smartphone-richtlijnen voor je kinderen

Smartphones zijn overal en kinderen en tieners raken makkelijk geobsedeerd door hun devices. Als je op het punt staat om je kind een iPhone te geven, hoe ga je hier dan goed mee om? Deze tien richtlijnen van Moral Revolution zullen helpen. Let op: ze zijn vrij streng!

Beste kind. Hier is je nieuwe telefoon. En hier zijn een paar richtlijnen.

1. Het is mijn telefoon. Ik heb hem gekocht. Ik betaal ervoor. Ik leen hem aan jou uit. Vind je dat niet geweldig?

2. Ik zal altijd het wachtwoord weten. Geen geheimen. Dit is waarom ik (je vader) een verantwoording voor je heb (bedankt Covenant Eyes).

3. Als de telefoon overgaat, beantwoord hem dan. Het is een telefoon. Zeg ‘hallo’, wees gemanierd. Negeer nooit een telefoontje als op het scherm ‘mama’ of ‘papa’ staat. Nooit!

4. Geef je telefoon elke schoolavond om 20:00 aan één van je ouders en in het weekend om 21:00. Hij wordt ‘s nachts uitgeschakeld en om 6.30 uur weer ingeschakeld.

“Het wordt ‘s nachts uitgeschakeld en om 6.30 uur weer ingeschakeld.”

5. Hij mag dan wel mee naar school, maar hij blijft in je tas in je kluisje. Voer een gesprek met de mensen die je normaal persoonlijk sms’t. Dat is een levensvaardigheid.

6. Als je telefoon in het toilet, op de grond valt of in het niets verdwijnt, bent je verantwoordelijk voor de vervangingskosten of reparaties.

7. Gebruik deze technologie niet om tegen een ​​ander mens te liegen, voor de gek te houden of te bedriegen. Betrek jezelf niet bij gesprekken die kwetsend zijn voor anderen. Wees een goede vriend.

“Sms, e-mail of zeg niets via dit apparaat dat je niet persoonlijk tegen iemand zou zeggen.”

8. Sms, e-mail of zeg niets via dit apparaat dat je niet persoonlijk tegen iemand zou zeggen.

9. Geen porno. Maar als je het ziet en vragen hebt, laat het me weten. Dit spul is overal en het is net een verslavend medicijn. Je weet dit omdat we er al jaren met je over praten.

10. Als je de regels overtreedt, neem ik je telefoon in beslag. We gaan zitten en erover praten. We zullen opnieuw beginnen. Jij en ik, we leren altijd. Ik zit in je team. We zitten hier samen in.

Klik hier om het oorspronkelijke artikel te lezen

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen