13 evangelisten trotseerden zaterdag de kou in Roosendaal en zagen mensen gered en genezen worden!

Evangelist Ferry van der Marel ging zaterdag met een groep van 13 evangelisten de straat op om te evangeliseren. Op Facebook deelde hij maandag een aantal prachtige getuigenissen. Lees hieronder hoe de evangelisten de kracht van God aan het werk mochten zien en mensen gered en genezen werden. Hieronder 10 getuigenissen op een rij.

1. Gered
“We spraken een man aan en vroegen of hij helemaal gezond was. De man vertelde suikerziekte te hebben. Daarna mochten we hem de handen opleggen en spraken genezing uit in de machtige Naam van Jezus Christus. Hierna vertelden we het goede nieuws aan hem. God opende zijn hart waarna de man een gebed met ons bad om het offer van de Here Jezus te aanvaarden en vergeving voor zijn zonden te vragen.”

2. Doop
“Ook een vrouw stond open voor het goede nieuws en bad een gebed met ons. Hierna vertelden we haar over het belang van de doop. Hierdoor wil ze zich laten dopen en gaf haar gegevens om in contact te blijven.”

3. Nieuwe toewijding
“Een jongedame vertelde Jezus wel te kennen, maar deed er niet zo veel mee. Ze wilde haar leven opnieuw aan Jezus geven en bad een gebed met ons. Daarna mochten we haar nog vertellen wat het inhoudt om Jezus te kennen en dat dit zowel een cadeau voor haarzelf is ,maar ook voor de mensen om haar heen. Vol vreugde vervolgde ze haar weg.”

4. Gebed voor openbaring
“We kwamen in gesprek met een jongen uit Polen. Hij vond het niet zo zinvol om te geloven. Hij sprak gebrekkig Engels en vond het leven prima hoe het was. Toch mochten we delen over Jezus en kort met hem bidden voor de Waarheid.”

5. Gesprek en gebed met moslimjongens
“We spraken met twee broertjes die moslim waren. Ze stelden veel vragen over wat het verschil was tussen christen en katholiek, en tussen christen en moslim. De jongste was hoog uit een jaar of 10 en wist heel veel tot in detail over de koran. We mochten veel uitleggen. Hoewel het vaak leek of ze wel vragen hadden, maar niet echt naar het antwoord luisterden, mochten we toch met hen bidden. We baden dat de Here Jezus hun de waarheid zou laten zien.”

6. Genezen en gered
“Een mevrouw met veel klachten werd genezen en bad ook een gebed na. We hebben een liedje voor haar gezongen met het getuigenis dat zij nu ook een zuster is en geliefd is door de Allerhoogste.”

7. Woord van kennis
“In de vrieskou liep er een man met een Schotse kilt langs. De man vertelde moslim te zijn. We kregen een woord van kennis dat er iets was met de schouder van de man. De man was stomverbaasd en snapte niet hoe wij dit wisten. Hierdoor konden we nog veel met hem delen.”

8. Knie genezen
“Een vrouw had last van haar knie. We mochten haar de handen opleggen en spraken vele malen genezing uit in de naam van Jezus. Uiteindelijk was de pijn volledig verdwenen. Hierna kwam ze open voor het evangelie en bad een gebed met ons.” 

9. Rugpijn verminderd en gered
“Weer een andere vrouw vertelde ons last van haar bovenrug te hebben. Ze had last van een vergroeiing die ze al vanaf haar geboorte had. We mochten voor haar bidden en geboden haar lichaam te genezen in Jezus naam. Na verschillende keren gesproken te hebben werd de pijn steeds minder. Hierna vertelden we haar over de genade en liefde van God. Ze werd toen open bad een gebed met ons.”

10. God raakt gebroken hart aan
“Een jongedame had veel verdriet. Haar relatie was net uitgegaan. We mochten voor haar bidden waarna ze een diepe aanraking van God ervoer! Ze bad een gebed met ons en we nodigden haar uit voor een samenkomst.”

Ferry besluit de reeks getuigenissen met: “Dank U Jezus, dat U de naprediker bent! God is goed!”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen