19:30 live: gebed en aanbidding vanuit Nieuwspoort

Luister en zing vrijdagavond 26 februari mee met prachtige worship door Reyer & Ann Michelle Lee, in een livestream van stichting Presence met aanbidding en gebed vanaf het Binnenhof.

Dit is de derde aanbiddingsavond in een reeks van zeven vrijdagavond-livestreams. Gebed en aanbidding op een bijzondere plek bij de Tweede Kamer. Samen met vele andere christenen bidden we voor de situatie in ons land en voor de aanstaande verkiezingen. Kijk en bid mee op vrijdagavond om 19:30 uur op Facebook of via www.youtube.com/presencenl.

Abonneer meteen even op het YouTube-kanaal van Presence om alle eerdere uitzendingen terug te kijken. Met o.a. Mozaïek Worship, Eline Bakker, Joke Buis, Christian Verwoerd, Emma Julia, Hillsong Worship en vele anderen!

Alle avonden zijn gratis te bekijken op YouTube. We zijn dankbaar voor de gevers die deze avonden mee mogelijk maken. Ga naar www.presence.nl/ondersteunen voor een online gift of zoek naar Presence in uw GIVT-app. Stichting Presence is ANBI-geregistreerd.

Zolang de avondklok van kracht is, worden de uitzendingen overdag live opgenomen en met een vertraging van een aantal uur ‘s avonds als livestream uitgezonden.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen