250 man viert ‘hemelse’ kerstdienst in weiland Hulshorst: “God was erbij”

Zonder al teveel weerstand hebben de broers Van der Weerd weer een grote openluchtdienst gehouden in Hulshorst. Deze keer was het mooi vormgegeven met kerstlichtjes en kerstbomen. 250 man kwam erop af. Edward van der Weerd: “Ja, heel tof! Er waren ook veel mensen die normaal niet naar de kerk gaan.”

Het publiek was zeer divers, vertelt Edward. “Er waren evangelische christenen, maar ook mensen uit de traditionele kerk en ook veel mensen die normaal niet naar de kerk gaan. Ze vonden het geweldig!”

“We hadden het mooi versierd met lampjes in de bomen en verdere kerstdecoratie. Gelukkig was het droog. Mensen zeiden: ‘Ga hiermee door, dit hebben we nodig!’ Ik heb veel mooie verhalen gehoord.”

Hemels
Spreker op de avond was evangelist Dylan de Bruin. “Hij heeft een bijzonder getuigenis hoe hij als drugsdealer tot geloof is gekomen. Zijn verhaal raakte veel mensen.”

“De atmosfeer was echt hemels. De dienst duurde bijna 2,5 uur, maar iedereen bleef tot het einde. Ze zeiden: ‘Vanaf het eerste gebed, voelde we zo’n kracht van God in de dienst.’ Het was erg bijzonder.”

De SGP-burgemeester van Nunspeet wenste ons ook nog een gezegende avond, dus dat was erg bijzonder!”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen