30 Dagen om Jezus beter te leren kennen!

Van vrijdag 23 april t/m zaterdag 22 mei 2021. We gaan dit doen door 30 verschillende kenmerken (beschrijvingen) van Jezus te bestuderen in de eerste drie hoofdstukken van het boek Openbaring.

Tekst: Johan den Hartogh

Er is geen ander gedeelte in de bijbel waar Jezus met meer diepte en diversiteit wordt geopenbaard. Bestuderen is, wat mij betreft, niet genoeg.

We gaan samen met Jezus praten terwijl we de bijbel lezen. Hij mag ons verbazen. Zodat we steeds flink versteld staan van Hem.

Pareltjes
Bijbelstudie is het meest effectief als het een gesprek is tussen God en ons. Het bijhouden van dagboek kan ook helpen. Je gedachten en inzichten opschrijven is heel waardevol.

Het zijn allemaal pareltjes.

We hopen in 30 dagen een enorme verdieping te krijgen in de persoonlijkheid en het karakter van Jezus Christus. Hem kennen geeft leven!!

Mike Bickle leert in één van zijn boeken om de afkorting A.R.K. te gebruiken. Hij gebruikt het als een acroniem (elke letter staat voor een woord).

  • A=Agreement (we stemmen overeen met de beschrijving van Jezus).
  • R=Revelation (we vragen meer openbaring en inzicht over deze beschrijving van Jezus).
  • K=Keep it (we proberen ons zelf ook te houden aan deze omschrijving van Jezus, Hij mag ons maken zoals Hij is. We proberen het praktisch te maken).

Elke dag sturen we een beschrijving. En aan jouw de opdracht om er mee aan de slag te gaan.

Doe jij mee met deze 30 dagen Challenge?

Meld je hier onder aan, door op de link te klikken:

Dan voegen we jou toe aan de Whatsapp groep en sturen we elke dag een berichtje.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen