35.000 christenen aanbidden Jezus in Washington DC, vlak voor de verkiezingen

Aanbiddingsleider Sean Feucht was deze zondag in de National Mall in Washington DC voor zijn “Let Us Worship” -tournee. Hier kwamen meer dan 35.000 mensen samen. De locatie ‘in het centrum van de macht’ is erg bijzonder, omdat de verkiezingen over ruim een week plaatsvinden.

Feucht heeft dit jaar door heel Amerika gereisd om hoop en genezing te zien plaatsvinden bij miljoenen gelovigen en anderen die nu een hernieuwd geloof in Jezus Christus hebben. Mensen van alle leeftijden en uit verschillende rangen en standen zijn bij deze aanbiddingsevenementen bijeengekomen om Jezus te ontmoeten, zich te laten dopen en hun leven aan de Heer toe te vertrouwen.

Pro-life
Feucht vertelt tegenover CBN waarom hij zo opgetogen is dat ze vlak voor de verkiezingen in de Mall mochten samenkomen. “Het is een historisch moment voor ons om een ​​verschuiving te zien in het hooggerechtshof. Nu komt er een pro-life meerderheid, waardoor de abortuswet van Roe vs Wade teniet kan worden gedaan”, zei hij.

Feucht wees erop dat het zo belangrijk is om te bidden voor alle Amerikaanse leiders die worden geconfronteerd met moeilijke beslissingen die uiteindelijk gevolgen hebben voor iedereen.

“De beslissingen die ze nemen zijn van invloed op de toekomstige generatie.”

“De beslissingen die ze nemen zijn van invloed op de toekomstige generatie. Het is belangrijk voor christenen om mee te doen en het geeft ons echt het hart van de Heer als we naar de plaats van gebed gaan… dan krijgen we echt Gods hart.”

“Het voelt alsof het een heilige beweging is van de Heilige Geest, dus we zijn gewoon super verrast en altijd dankbaar voor wat er steeds gebeurt.”

Verzet
Bovendien zegt Feucht tegen CBN dat er een huidig ​​’verzet’ is tegen christenen in Amerika die gewoon samen onze hemelse Vader willen aanbidden, of dat nu in kerkgebouwen of in het openbaar is. Hij benadrukte dat de kerk moet blijven samenkomen en bidden voor Amerika.

“Ik heb dit niveau van vervolging of intimidatie tegen de kerk niet eerder gezien”, zei hij. “Ik denk dat het ons echt onthult over de staat Amerika en we moeten opstaan ​​en moedig zijn – niet alleen staan op ons Eerste Amendement recht en de grondwet, maar ook op ons bijbelse mandaat in Hebreeën 10:25: om ontmoeting en samenkomst niet te verzaken.”

“Tienduizenden van ons kwamen in het winkelcentrum samen met één doel … om de naam van Jezus boven de natie te verheffen en te verklaren dat de regering op zijn schouders rust”, besloot Feucht.

https://www.revive.nl/openluchtdienst-in-nunspeet-vanuit-de-hele-regio-bezocht/

Satanist
De Amerikaanse leider Lou Engle was ook aanwezig. Hij leidt bidden- en vastenbewegingen in Amerika en bad tijdens de gebedsmeeting tegenover het hooggerechtshof voor het beeïndigen van abortus.

De bijeenkomsten van ‘Let Us Worship’ gaan altijd gepaard met veel verzet. Zo was er een satanist die bloed uitgoot op teamleden van Feucht, zoals je hieronder kunt zien. Feucht: “Je weet dat je een grote doorbraak meemaakt wanneer een satanist een kan bloed over het gezicht van je teamleden gooit.” Hij vervolgt: “Duivels, jullie kunnen onze vreugde niet wegnemen. God wint altijd!”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen