5-jarige die won in America’s Got Talent houdt vol dat het niet Shirley Temple is, maar Jezus!

Een 5-jarig meisje deed in 2015 mee aan America’s Got Talent. Ze won de auditie door haar schattige stem waarmee ze het lied ‘In Summer’ van Frozen zong.

Heavenly Joy Jerkins charmeerde de jury en het publiek met haar stralende glimlach en sprankelende houding. Ondanks haar jonge leeftijd toonde ze geen angst op het podium.

Howard Stern, die een van de juryleden was, moest haar vragen of ze familie heeft in de muziekindustrie, aangezien ze al op jonge leeftijd zingt. Waarop ze antwoordde: “Ik zong al sinds ik een was.” Hoewel Heavenly het niet noemde, is haar vader eigenlijk Rodney Jerkins.

Rodney Jerkins is een producer die meerdere Grammy Awards heeft gewonnen. Hij heeft muziek geproduceerd voor enkele van de billboard-artiesten zoals Michael Jackson, Whitney Houston, Britney Spears, Lady Gaga en Beyonce. Tegenwoordig leidt Rodney zijn Lifestyle Music Group, die zich richt op gospel en christelijke muziek.

Miljoen dollar
Howard vroeg Heavenly wat ze zal doen met de prijs van een miljoen dollar als ze ooit wint. Ze antwoordde: “Als ik een miljoen dollar krijg, wil ik ze niet houden. Ik wil ze over de hele wereld weggeven. Omdat sommige mensen geen kleren hebben, zal ik ze wat kleren geven.”

Haar hartverwarmende antwoord deed iedereen wegzwijmelen die het hoorde, vooral na haar schattige optreden. Ze stonden allemaal te applaudisseren voor Heavenly.

Jezus
Howard was zo verbaasd over Heavenly’s talent. Hij merkte op: ‘Weet je, toen ik een kleine jongen was, keek ik naar Shirley Temple-films op tv. Weet je, ik denk dat Shirley Temple ergens in jou woont? Is dat mogelijk?”

Maar Heavenly was niet zeker van Howards visioen. Ze corrigeerde hem: ‘Nou, niet Shirley Temple. Het is Jezus!”

De vrijmoedigheid van de jonge zanger verbaasde iedereen. Dat hadden ze niet verwacht van een 5-jarige.

Haar pure geloof in Jezus is inspirerend!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen