Zondag vanuit alle plekken in Nederland ‘Jezus wij verhogen U‘

Komende zondag om 13 00 uur word door heel het land het lied ‘Jezus wij verhogen‘ u gezongen, een oproep namens Jelthe Kloens.

Aanbidding

Jelthe zelf heeft het al maanden geleden op zijn hart gekregen om op diverse plekken aanbidding in te gaan zetten om God zichtbaar te maken in dit land. De tijd dat Worshippers de straten overspoelen is aangebroken aldus Jelthe. Sinds deze maand zie je overal in Nederland initiatieven ontstaan om in kleine of grote groepen samen te komen, en in het openbaar God te gaan aanbidden.

Het moment dat we gaan aanbidden zal er wat vrij worden gezet in de hemel, Wij geven God de hoogste plaats, Hij troont boven de lofzang en Hij zal zich laten zien. In een tijd als deze kunnen we ons hoofd buigen en aan God vragen wat Zijn plan op dit moment is. Ik kreeg heel sterk de indruk dat Hij ons even laat stil staan, om weer tot de bron te kunnen komen. De bron is het hart van God, God verlangt ernaar dat we dicht aan Zijn hart zijn. Bij Hem krijgen we de antwoorden en vanuit Zijn hart mogen we lofliederen zingen.

Zondag

Ik hoop dat we zondag met alle kerken een reukwerk laten opstijgen naar de Hemel, iets wat niet alleen zichtbaar zal zijn op sociale media maar ook live in onze directe omgeving. Wij als christenen in Nederland zijn lang verscholen geweest in onze kerkgebouwen, maar het wordt nu wel echt tijd dat we in de openbaarheid gaan treden! Nederland is hongerig naar Jezus dat merk je aan alles. Laten we daarom komende zondag in eenheid God aanbidden, en de troon van God zal zichtbaar worden in ons land.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen