Aanbiddingsavond bij stadhuis van Kampen

Aanstaande zondag word er een open lucht aanbiddingsavond georganiseerd op het plein van het stadhuis van Kampen. God gaf Jelthe Kloens een bijzondere droom en het resulteerde in deze worship avond.

“Ik geloof dat God deze tijd heeft gebruikt om mij meer te leren vertrouwen op Hem en het iedere keer weer het te gaan verwachten van Hem”

Leren vertrouwen

Jelthe Kloens is al een aantal jaren erg actief in Christelijk Nederland, hij evangeliseert op de plekken waar hij is, en bid regelmatig voor zieken of mensen met pijn. Jelthe geeft aan dat hij de afgelopen maanden in een droge periode heeft gezeten net als vele andere Christenen.

“Ik geloof dat God deze tijd heeft gebruikt om mij meer te leren vertrouwen op Hem en het iedere keer weer het te gaan verwachten van Hem” stelt Jelthe.

‘Ik geloof dat we ons niet druk hoeven te maken over onze dagelijkse drukte, en dagelijkse verplichtingen. Maar dat we iedere ochtend weer mogen beginnen met het uitnodigen van de Heilige Geest en Hem te vragen wat je die dag mag gaan betekenen in het Koninkrijk van God’ Natuurlijk wist ik dit al, maar door heel veel verwarring wat de laatste tijd optrad in mijn hoofd werd er iets in mij stil gezet. Ik moest me echt even terug trekken en weer even leren te ontvangen in plaats van het te gaan bedienen.

”Zo geloven we dat er mensen genezen zullen worden door een komende glorie golf van de Heilige Geest en dat mensen ook door die golf bevrijd zullen worden.”

Een bijzondere droom

In de zomervakantie kreeg ik een droom van God, ik zag tientallen mensen God aanbidden op een groot veld of plein, ik wist in eerste instantie niet wat ik er mee moest. Todat ik een avond bezocht van de open Hemel tour van Julian Goedhart waarin God weer duidelijk aan me lied zien dat Hij wilde dat ik een aanbiddingsavond ging organiseren.

Ik bad oke Heer, Wat moet ik nu doen

Ik besloot een mail te sturen naar de Burgevader en ik kreeg binnen 22 uur toestemming om deze avond te gaan houden. En inmiddels in het bekend dat we dit gaan doen op het plein bij de ingang van het stadhuis van Kampen.

Ik geloof dat op deze avond iets word vrijgezet in de Hemelse gewesten, ik geloof dat het geluid van aanbidding door de stad Kampen zal razen en dat mensen nog die avond tot Jezus zullen komen en Hem zullen erkennen als Heer en Heiland. Ik en een aantal anderen mensen hebben al hele mooie indrukken gekregen van de Heilige Geest over de avond. Zo geloven we dat er mensen genezen zullen worden door komende glorie golf van de Heilige Geest en dat mensen ook door die golf bevrijd zullen worden. God sprak van de week tegen mij en zij dat het de tijd is om nu in de openbaarheid te gaan treden en Jezus bekend te gaan maken doormiddel van aanbidding.

Inmiddels zijn er al honderdvijf reserveringen voor de avond en kan het zijn dat de avond straks helemaal vol zit. Ik heb goed contact met de gemeente Kampen waar ik de gemeente erg dankbaar voor ben. Ook ben ik dankbaar dat er een geweldige band en geluidsteam klaar staat, alle eer en glorie voor de Naam van de Here Jezus! 

De avond wordt door Jelthe Kloens georganiseerd in samenwerking met VIDA Kampen een bruisende evangelische kerk in Kampen. Hayo de vries pastor bij Christengemeente de rivier zal iets delen wat hij voor de avond op zijn hart heeft gekregen. Het belooft echt heel bijzonder te worden vertelt Jelthe.

Aanmelden voor de avond is nog mogelijk

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-openlucht-worship-night-kampen-116462385129?fbclid=IwAR1QMrmRi8IhFDMrIukF_NiM_HTqPS_a9fUPHapPJEtQJ-vsT3pNJCshBE0

O prijs de naam van de Heer mijn God! Want God is Geest, dus wie hem aanbidt, moet dat doen in geest en in waarheid.Johannes 4:24 Laatste tickets https://www.eventbrite.nl/e/tickets-openlucht-worship-night-kampen-116462385129?fbclid=IwAR1QMrmRi8IhFDMrIukF_NiM_HTqPS_a9fUPHapPJEtQJ-vsT3pNJCshBE0Inloop om 19 00 uurWorship door Lucas Zuiddam en Stephanie Bergman-AgteresSpreker – Hayo de Vries

Posted by Jelthe Kloens on Saturday, August 22, 2020

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen