Olympia helpt mantelzorgers

Als gevolg van de coronacrisis maken veel mensen zich zorgen. Behalve gezondheid betreft dit ook inkomen, relaties, kinderen en sociale contacten. Vooral mantelzorgers ervaren deze periode als zwaarder dan hiervoor. Om die reden werkt Olympia samen met Stichting Werk& Mantelzorg om werkende mantelzorgers te ondersteunen.  

Stichting Werk & Mantelzorg  

Olympia wil flexkrachten die tevens mantelzorger zijn ondersteunen om veerkrachtig en effectief met deze moeilijke situatie om te kunnen gaan. Daarom bieden wij een aantal opties, in samenwerking met Stichting Werk & Mantelzorg en Coachfriend.

spreekuur

Wil je graag informatie of advies over jouw persoonlijke situatie? Heb je behoefte aan een luisterend oor? 

Plan dan een afspraak met een mantelzorgconsulent! Deze consulent kan jou helpen bij jouw vragen en wensen. Mochten wij je vraag niet kunnen beantwoorden, dan verwijzen wij je door naar de juiste instanties.  

Jouw Coachfriend 

Heb je soms moeite een goede balans te vinden tussen zorg voor de ander en aandacht voor jezelf? Samen met een mantelzorgcoach (jouw Coachfriend) kun je een online tienstappen programma volgen. Dit programma helpt jou bij het vinden van een goede balans tussen tijd voor jezelf en tijd voor de ander. Als je liever met een boek werkt is er het cursusboek ‘Nu ruimte voor jou’ . Dit boek bevat informatie, handvatten en oefeningen waarmee je thuis aan de slag gaat. 

Aanmelden 

Om je aan te melden stuur je een aanmeldformulier per mail naar Richard Koekoek (richard.koekoek@coachfriend.com). Vervolgens neemt hij contact met je op voor een intakegesprek.  

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen