Torben Søndergaard blikt terug op tour door 16 verschillende staten; meer dan 270 dopelingen

Torben is de afgelopen 1,5 maand door heel Amerika gereisd met zijn gezin om ‘Kickstart events’ te organiseren. Nu deze tour tot een einde is gekomen, blikt hij terug op Facebook: “WEER THUIS! – NA 46 DAGEN – 10.482 MIJLEN – 209 UUR IN DE AUTO – 16 STATEN – 4 VERSCHILLENDE TIJDZONES – 14 VERSCHILLENDE PLAATSEN – 6 KICKSTARTS – 4 EENDAAGSE EVENEMENTEN – MEER DAN 270 GEDOOPT – DUIZENDEN ONTMOET – VOOR HONDERDEN GEBEDEN – VERBAZINGWEKKENDE DINGEN GEZIEN!”

“We zijn god zo dankbaar voor alle dingen die hij heeft gedaan. Het heeft niet alleen veel mensen daarbuiten veranderd, maar ons ook!”

Hij vervolgt: “Dit is gewoon een geweldige reis geweest, en we zijn God zo dankbaar voor alle mensen die we daar hebben ontmoet, en alle dingen die God heeft gedaan! Dit heeft niet alleen veel mensen daarbuiten veranderd, het heeft ons ook veranderd!”

Hij deelt over hoe zijn gezin gegroeid is en is geactiveerd tijdens de reis: “Als er één ding is dat ik tijdens deze reis zo mooi vond, dan is het wel hoe we als gezin op zoveel manieren zijn gegroeid! Joshua, de vriend van Simone, bad voor de eerste dove die weer kon horen, in Walmart! Onze dochter Simone, die 16 jaar oud is, maakte deel uit van meer dan twintig dopen en bad voor de doop met de Heilige Geest!”

“Een man genas na 16 jaar chronische pijn door een gebed van 2 seconden”

Hij vervolgt: “Ik zag ook een van de sterkste genezingen die ik ooit heb gezien tijdens een ruststop, een paar dagen geleden!” Een man werd genezen van 16 jaar chronische pijn na een gebed van 2 seconden. Bekijk deze bijzondere video hieronder. Voor meer video’s over de ‘Kickstart Tour’ ga je naar het Youtube channel van The Last Reformation.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen