Aanbiddingsartiest Chandler Moore aanbidt Jezus nadat zijn huis is afgebrand

Aanbiddingsartiest Chandler Moore liet zich niet inpakken door frustratie nadat zijn huis in de brand was gevlogen, zo meldt Godtv. Een bemoedigende boodschap is het zeker. Moore verloor 98% van zijn bezittingen in de brand, maar hij laat weten niet toe te geven aan ontmoediging. ”Ik heb LEVEN. De HEER is ZO goed.”

Vlucht
We zouden het een wonder kunnen noemen, het was in ieder geval een stukje leiding van de Heilige Geest. Moore had namelijk eigenlijk in zijn appartement moeten zijn toen de brand uitbrak. Maar zonder aanwijsbare reden besloot hij een dag eerder te vliegen dan gepland. Dit zorgde ervoor dat hij niet thuis was toen de brand uitbrak.

Moore is dankbaar dat God hem op deze manier redde van de brand. Hij schrijft bij zijn post op Instagram dat hij ziet dat de vijand hem wil ontmoedigen. Echter kiest hij ervoor daarin niet mee te gaan. ”Want is het overgang na overgang, maar nee. MET MIJ GAAT HET GOED.”

”Want is het overgang na overgang, maar nee. MET MIJ GAAT HET GOED.”

Bemoediging
De woorden van Moore gingen uiteraard rond op het internet, mede door zijn Instagrampost. Velen voelden zich erdoor bemoedigd. Zo werd een vriend van Moore bemoedigd om zich geen zorgen meer te maken over haar collega. Ze kon zien dat de vreugde van de Heer letterlijk Moore zijn kracht is.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen