Aanbiddingsleider Paulina Zoetebier van House of Heroes overleden, verslagenheid is groot

Aanbiddingsleider Paulina Zoetebier van House of Heroes, is na een strijd van anderhalf jaar gisteren overleden aan kanker. Paulina was getrouwd met René en moeder van twee dochters.

Ze leidde vele jaren aanbidding met de Hope Alive band op grote conferenties als Mission Possible en Gospel Music Festival, in zowel binnen- als buitenland. Vorig jaar leidde ze nog aanbidding bij de internationale Presence conferentie die door GODtv werd uitgezonden.

Haar hart van aanbidding uitte zich ook in een levensstijl van aanbidding waarin ze veel belang hechtte aan het omzien naar de naaste. Dat was een van de redenen waarom ze ambassadrice was van het sponsorprogramma Project Held, dat (wees)kinderen kans geeft op een beter leven.

Nog maar iets meer dan twee weken geleden schreef ze op haar Facebook-pagina: “Ik kan niet wachten om weer samen God te aanbidden!!! En dan vanuit een nog diepere dimensie! Want dwars door het hele ziektebeeld heen zijn God en Zijn werkelijkheid nog reëler geworden!!”

Reacties
Haar gezin heeft gisteren na haar overlijden een reactie achtergelaten op de Facebook-pagina van Paulina. “Paulina, onze allerliefste vrouw en mama is vandaag naar huis gehaald. Je hebt de overstap gemaakt naar de eeuwige glorie en wat een feest zal het in de Hemel zijn. Het kan niet anders dat dat er een haag met Engelen je welkom heeft geheten.”

“Je hebt altijd gevochten en nooit opgegeven en dat laat zien wie je bent: onze geweldige sterke vrouw en moeder. Je eerlijkheid, humor, onvoorwaardelijke liefde en passie voor ons als gezin dragen we voor altijd in ons hart. We houden van je tot in de eeuwigheid en kunnen niet wachten je weer te kunnen omarmen. René, Dalisha & Kirsten.”

Haar voorganger, Mattheus van der Steen, reageert evenals vele christenen, met veel verdriet. “Paulina Zoetebier, een strijder en dappere vrouw van God is naar Jezus gegaan en heeft haar aardse lichaam ingeruild voor een hemels leven. Het is onwerkelijk dat Paulina is heen gegaan.

Bedankt lieve Paulina voor de vele jaren van vriendschap en voor je passie voor Jesus. Wat een ontelbare avonturen hebben we met elkaar beleefd, samen met je lieve Rene.”

Aanwinst voor de hemel
Paulina en de manier waarop zij mensen in aanbidding naar de troon van God leidde, zullen een groot gemis zijn hier op aarde. Maar wat een aanwinst voor de hemel om zo’n overgegeven hart van aanbidding voor Jezus te mogen verwelkomen. Daar mag zij voor eeuwig in de aanwezigheid van Jezus zingen en genieten van Zijn heerlijkheid.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen