Aanbiddingsleider Rick Pino: “De meest geweldige aanbiddingsbewegingen beginnen vanuit huis”

Rick Pino roept mensen op tot levens van radicale liefde en toewijding aan Jezus door zijn aanbiddingsalbums en zijn uitgebreide tournees. Zijn muziek staat bekend als intiem, profetisch, vrolijk en strijdbaar. In een YouTube video vertelt hij waarom de meeste geweldige aanbiddingsbewegingen vanuit huis beginnen.

“door de pandemie begon god het familie altaar te herbouwen. te midden van alles bracht god onze families samen.”

“Eén van de meest geweldige dingen die er als gevolg van de pandemie gebeurde, was dat God het familie-altaar begon te herbouwen. Te midden van alles bracht God onze families samen.”

Hij verwijst naar 1 Timotheüs 3:5 – Want als iemand niet weet hoe hij leiding moet geven aan zijn eigen huis, hoe zal hij voor de gemeente van God zorg dragen? Dat is waarmee ik jullie wil bemoedigen. We moeten ervoor zorgen dat we dichtbij onze familie blijven in deze tijd.

Huishouden

“Ik heb over de hele wereld gereisd en heb vele tournees gedaan. Het maakt me niet uit hoeveel mensen er in een stadion zijn, mijn familie is alles voor me. Je familiedynamiek is gezond wanneer God op de eerste plek komt, je partner op de tweede plek en vervolgens je kinderen. Als je die volgorde aanhoudt en de aanwezigheid van God in je eigen huis op de eerste plek komt, dan vloeit van daaruit zo gemakkelijk de aanwezigheid van God wanneer je erop uitgaat om te bedienen.”

“Als de aanwezigheid van god op de eerste plek komt in je eigen huis, dan vloeit daaruit de aanwezigheid van God wanneer je gaat bedienen.”

“Daarom wil ik nu spreken tot de vaders, het is tijd om op te staan en om puur te leven. Het is mijn overtuiging dat als de man van het huis in zuiverheid met God wandelt, alle andere problemen in de maatschappij gaan afnemen.”

We willen allemaal opwekking en grootse dingen van God zien. Hij benadrukt nogmaals: “Dan moet je starten in je eigen huis. Als je je huishouden en je vrouw niet in aanbidding kunt leiden, dan heb je niets te zoeken als aanbiddingsleider van een grote beweging. Dit is waarmee ik je vandaag wil bemoedigen.”

Bekijk hier de volledige video:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen