Aanbiddingsleidster Paulina Zoetebier aanbidt God en de ezels doen mee

Gisteren deelde Tiemen Westerduin een prachtig filmpje van hoe ‘heel de schepping’ God aanbidt. Hij zag hoe aanbiddingsleidster Paulina Zoetebier in het weiland haar gitaar stemde en maakte hier een video van.

Paulina vertelt: “Ik liep even naar buiten om mijn gitaar op te halen uit de auto. Omdat er binnen in de zaal nogal wat geroezemoes was besloot ik buiten alvast mijn gitaar te stemmen. Voor ik het wist kwamen de ezels aldaar luid balkend naar me toegerend! Hilarisch!
Tiemen Westerduin kwam net aangereden en zag het tafereel gebeuren en heeft het vastgelegd op film.”

Gebalk
Terwijl Paulina haar gitaar stemde en het lied ‘Hoe groot zijt Gij’ zong, begonnen de ezels mee te doen. Met luid gebalk kwam er een prachtig geheel uit.

Bekijk de video:

Heel de Schepping…

Hilarisch…. Als zingen in de kerk niet meer mag… met Paulina Zoetebier

Posted by Tiemen Westerduin on Monday, October 19, 2020

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen