Aanstaande zaterdag #LaatOnsAanbidden, aanbidding in openlucht Amersfoort

Wij van #LaatOnsAanbidden geloven dat dit hét moment is om samen als Nederlandse kerk te doen Gods licht te laten schijnen. We mogen ons verenigen in het verlangen om Nederland terug te zien gaan naar God! Wij zijn het zout van de aarde en onze gebeden en aanbidding veranderen de atmosfeer in onze omgeving.

Alweer een maand geleden stonden we met honderden mensen in Den Haag om het koninkrijk zichtbaar te maken en God te aanbidden. Vooraf konden we een aantal daklozen te eten geven en vertellen over Jezus. Tijdens de avond zijn verschillende mensen genezen en hebben mensen hun leven aan Jezus gegeven, ook via onze livestream, die meer dan 30.000 keer bekeken is! Wanneer wij God aanbidden, bouwt Hij Zijn koninkrijk!

Te lang stond de kerk aan de zijlijn. Wij geloven dat we een beweging van God kunnen faciliteren! Dit is onze tijd om op te staan en te stralen! Aankomende zaterdag organiseren wij van #LaatOnsAanbidden de tweede actie, in samenwerking met Loft Worship! Dit keer is het in Amersfoort. Wij nodigen je uit om met ons op te staan, om samen een zegenend licht te zijn voor Nederland. Zorg dat je erbij bent, en neem je vrienden mee!

Praktische informatie:
Datum: zaterdag 14 November
Tijd: 14:00 uur tot 16:00 uur
Locatie: op het terrein van Festifoort (navigeeradres Mijnbouwweg 13 in Amersfoort, het evenement is op het veld ernaast).

Meld je aan via: https://fb.me/e/1E9CEaLay
Of kijk thuis mee via deze link.
ps. We houden ons aan de geldende maatregelen!

Persbericht van #LaatOnsAanbidden!, geschreven door Arjen Veerman.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen