Aftellen tot de Pinksterconferentie: dít kun je verwachten

De Pinksterconferentie van stichting Opwekking gaat aanstaande vrijdag, 29 mei, van start. Terwijl het even leek alsof het door de coronacrisis niet door zou gaan, is er inmiddels een grootschalige digitale versie op touw gezet, te volgen via de site samenkerksamensterk.nl. In de onderstaande video zie je wat je kunt verwachten.

In de video komen directeur Ruben Flach en operationeel directeur Carlino Bus voorbij. Ruben vertelt: “Opwekking begint bij een aanraking van God. Dit jaar is een jubileumjaar en ondanks het feit dat het anders liep dan we hoopten, blijven we dit jaar vieren dat God trouw is.”

Meer mensen dan ooit
De spullen van ons magazijn zullen niet naar Biddinghuizen gaan, maar digitaal verkocht worden, zegt Flach. Hij is verwachtingsvol over de conferentie. “Ik geloof dat we meer mensen dan ooit gaan bereiken. We hebben weer een prachtige boodschap van hoop en van samen kerk zijn.”

Carlino laat zien wat er allemaal te koop is in de online lectuurtent. Ook blikt de video vooruit op het massale event dat de Pinksterconferentie toch wel gaat worden. Er is een groot jongerenprogramma, er zijn diensten, maar in de uitzendingen is er ook veel ruimte voor ontspanning. Bekijk de video!

Steun de missie van Revive!
Help onze impact te vergroten!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen