Albert start initiatief #Horecablessing om mensen uit horeca te zegenen

Vandaag gaan onze gedachten uit naar mensen die hard getroffen worden door de aangekondigde maatregelen van het kabinet. We denken in het bijzonder aan de ondernemers en werknemers in de  horeca. Voor veel horecaondernemers betekenen deze maatregelen echt een doodsteek.

Help jij mee deze mensen te bemoedigen? Ben jij een #HorecaBlessing?

De kanjers van de horeca werken keihard om ons te laten genieten van hun gastvrijheid. Maar vandaag is het onze kans om hun, op deze voor hun zo verdrietige dag, een onvergetelijke avond te bezorgen. 

Ben jij een #HorecaBlessing? Doe je met ons mee?

Wat kan jij vandaag nog doen?

  • Ga vanavond naar één of meer horecazaken bij jou in de buurt en bemoedig deze groep mensen. Verras ze met een bos bloemen, een gift of een leuk cadeautje. 
  • Breng een mooie kaart met een bemoedigend woord, een bedankje. 
  • Wees creatief en laat Gods liefde stromen. Stuur een e-mailtje om ze te bedanken voor een leuke herinnering.
  • Bid voor ze!

Met elkaar kunnen we vandaag aan de horecaondernemers laten zien dat God van hen houdt en een hoopvolle toekomst voor hen heeft.

Wat kunnen we nog meer samen met jullie doen?
Vandaag om 09.30 is er een livestream via Facebook (www.facebook.com/iamlovednl) met bemoediging voor ondernemers en anderen die opnieuw een moeilijke tijd ingaan en getroffen zijn door de aangescherpte regels.

Om 10.00 willen we daarbij in deze livestream gezamenlijk avondmaal vieren als een geestelijk statement van leven en gerechtigheid in deze tijden van crisis.

Meer info https://iamloved.nl/nieuws/HorecaBlessing  

Geschreven door: Albert van der Heide.

Vergelijkbare artikelen

Reacties

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste verhalen

Familie Toet traint Nederlandse christenen in Braziliaanse sloppenwijken: “Sommigen zien voor het eerst een wonder gebeuren”

Evangelisten Johan en Brenda Toet verblijven sinds 2016 een deel van hun leven in Brazilië. Terwijl ze zelf veel gezinnen helpen en...

Hoe een Utrechtse straatevangelist Elda uit een gitzwarte periode hielp komen

Elda Celaj maakte in april 2019 iets verschrikkelijks mee: haar vriend stapte uit het leven. Het was een harde klap voor haar...

Openluchtdienst in Nunspeet vanuit de hele regio bezocht

In Nunspeet verzamelden zich zondagavond meer dan tweehonderd mensen voor een grote openluchtdienst onder leiding van Hans Maat. Met behulp van vuurkorven...