Alpha Nederland en 24-7 Prayer NL lanceren vernieuwde Prayer Course: “Een reis van acht weken door het Onze Vader”

Op Hemelvaartsdag lanceren 24-7 Prayer NL en Alpha Nederland een volledig vernieuwde versie van de Prayer Course. De Prayer Course is ontwikkeld om je gebedsleven te verdiepen. De deelnemers maken een reis van acht weken aan de hand van het Onze Vader.

Inhoud

De acht thema’s waar de Prayer Course op in gaat zijn:
– Waarom bidden?
– Aanbidding
– Vragen
– Voorbede
– Onbeantwoord gebed
– Contemplatie
– Luisteren
– Geestelijke strijd

Elke bijeenkomst bestaat uit een inleiding en een video met uitleg over het thema van de bijeenkomst. Aan de hand van gespreksvragen kunnen deelnemers het thema verder uitdiepen met elkaar. Iedere bijeenkomst wordt afgesloten met een praktische gebedsvorm om samen te doen.

“Deze cursus verdiept je gebedsleven, individueel en als groep. Ik ben ervan overtuigd dat het velen zal inspireren in hun gebedsleven.”

Arnoud Drop, directeur van Alpha Nederland, zegt erover: “Wat gaaf om een geheel nieuwe Prayer Course aan de kerk te mogen geven. Deze cursus verdiept je gebedsleven, individueel en als groep. Dat hebben we zelf als collega’s ervaren toen we hem als team hebben gevolgd. Ik ben ervan overtuigd dat het ook vele anderen zal inspireren in hun gebedsleven.”

Registratie

De Prayer Course mag gratis gebruikt worden. Voor meer informatie en voor het registreren voor de cursus kun je vanaf Hemelvaart terecht op de nieuwe website van de prayer course.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen