Amerikaanse leiders roepen op tot gebed voor ‘integere verkiezingsuitslag’

Terwijl de spanning rondom de Amerikaanse verkiezingen een kookpunt bereikt, roepen veel conservatief christelijke leiders op om vurig te bidden voor eerlijke verkiezingen. Hoewel Biden nu de beste papieren heeft om te winnen, trekken diverse voorgangers de eerlijkheid hiervan in twijfel.

President Trump stond woensdagochtend in veel cruciale staten ver voor in de prognoses, en leek al uit te kunnen kijken naar een tweede termijn. Maar ‘op magische wijze verdween deze voorsprong’ nadat er even gestopt werd met tellen, aldus Trump. Hij vertrouwt de voorlopige uitslag niet en wil dat er opnieuw geteld wordt in enkele staten, waaronder in Wisconsin.

Veel christelijke leiders roepen christenen op om te bidden om wat er gaande is in Amerika.

Franklin Graham zegt: “Ik vraag u door te gaan met bidden voor onze natie en deze verkiezing. Velen zijn bang dat sommigen proberen de verkiezing proberen te stelen, dus bid samen met mij dat de wil van God gedaan zal worden. Bid dat de plannen van de vijanden van God op niets uitlopen.”

Sean Feucht: “Vanavond voel ik me gedwongen om gelovigen over de hele wereld op te roepen om te bidden voor INTEGRITEIT in dit verkiezingsproces. Dit is een cruciaal moment voor de vrede en welvaart van onze natie. Het zou niet het recht van de media moeten zijn om verkiezingen uit te schrijven voordat elke JURIDISCHE stem is geteld. 

We hebben autoriteit in de plaats van gebed en NU is het moment dat we het moeten gebruiken! Bid om integriteit in ons verkiezingsproces. Bid dat elk plan van fraude, verdeeldheid of chaos zal worden vernietigd in de naam van Jezus. Bid voor onze natie. 🙏🏽🇺🇸”

Jeremiah Johnson plaatst een video waarin hij een droom deelt die hij begin dit jaar kreeg over Trump die vlak voor de finish-lijn viel en over de streep moest worden gedragen door twee oude vrouwen. Deze vrouwen zouden volgens Johnson staan voor vurig biddende christenen.

Jeff Jansen zegt: “Wacht, kijk, zie, luister, bid en bedank God voor de verwachtte uitkomst! Dit is leven in geloof, vrienden!”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen