Amerikaanse universiteit faciliteert landelijke gebedsdag voor opwekking

De christelijkeRegent University’ host vandaag een nationale gebedsdag (National Collegiate Day of Prayer) voor meer dan 4.000 universiteitscampussen in de Verenigde Staten. Het virtuele evenement brengt duizenden studenten, docenten en families samen om te bidden voor opwekking onder de studenten, hogescholen en universiteiten van Amerika.

Het evenement wordt live gestreamd van 20.00 uur tot 22.00 uur (02.00 Nederlandse tijd) vanaf de campus van Regent University in Virginia. Het bevat krachtige lofprijs en aanbidding, voorbede en vele gerenommeerde sprekers.

“Enkele van de grootste opwekkingen in ons land begonnen op universiteitscampussen”, aldus Dr. Gerson Moreno-Riano (Vice President Academische Zaken) in een interview door CBN Newswatch. “We denken dat universiteiten cruciaal zijn voor de toekomst van ons land en dat de studenten natuurlijk cruciaal zijn. We willen daarom bidden dat de Heer een groot werk doet in de harten en geesten van onze studenten, faculteit en personeel in heel Amerika.”

“ENKELE VAN DE GROOTSTE OPWEKKINGEN IN ONS LAND BEGONNEN OP UNIVERSITEITSCAMPUSSEN”

Evangelist Lou Engle (oprichter van The Call) denkt dat dit evenement zal leiden tot het redden van een groot aantal zielen. “God zet een beweging van gebed in heel Amerika op gang die een groot ontwaken en een ongekende oogst van zielen zal veroorzaken. Deze gebedsdag is één van deze nationale bewegingen”, zei Engle. “Meer dan een ontmoeting en meer dan een evenement, is het een oproep aan het lichaam van Christus om in gebed te staan ​​voor de universiteitscampussen van ons land en de toekomst van de volgende generatie.”

Bekijk hier de promo van de gebedsdag:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen