Amsterdamse kerk doopt 11 mensen in openlucht, politie zet dopeling in het zonnetje

De Amsterdamse kerk Real Life Church van voorganger Jan de Haan doopte zondag maar liefst 11 mensen. De kerk is gevestigd in Amsterdam-Zuidoost en ziet door middel van discipelschap en evangelisatie veel mensen tot bekering komen, en uitgroeien tot sterke volgelingen van Jezus.

Bij het strand aan de Gaasperplas waren vele tientallen betrokkenen aanwezig die de dopelingen aanmoedigden. Er was ook een speciale gast: de politie Amsterdam-Gaasperdam. ‘De eerste foto is met Quincy, een grote bekende in onze wijk. Vandaag gaat hij gedoopt worden in het Gaasperplas’, is te zien op Facebook.

Jan de Haan: “Vijf jaar geleden mochten we Quincy ontmoeten in de Bijlmer en sinds die tijd hebben we veel samen opgetrokken en hebben we van elkaar genoten en veel van elkaar geleerd. Ik mag hem veel leren over het volgen van Jezus en hij leert mij veel over het leven en vooral over liefde en dienstbaarheid. Gisteren was jouw bijzondere dag, brada, en ik hoop dat er nog velen zullen komen. We houden van je en zijn trots op je!’

Voor meer beelden, zie de pagina van voorganger Jan de Haan.

Gaasperplas

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen