Antistoffentest.nu wil mensen een alternatief geven voor vaccinatie: “Het God-gegeven immuunsysteem is sterk”

Werner en Myrjam de Jonge en hun vrienden Richard en Esther zijn ondernemende mensen die met een kritische bril kijken naar het vaccinatieprogramma van de overheid. Aangezien ze niet alleen maar een negatief geluid willen laten horen, maar juist een constructieve bijdrage willen leveren, richtten ze antistoffentest.nu op. “Dankzij de medische achtergrond van Richard en onze passie voor gezondheid, hebben we nu een speciale testlocatie waarbij we bloedtesten uitvoeren. Zo kunnen mensen erachter komen of ze immuun zijn.” Via antistoffentest.nu kun je je opgeven.

“We willen niet alleen roeptoeteren wat de overheid verkeerd doet, maar een positieve bijdrage leveren aan dit geheel. We ontkennen het bestaan van Sars-CoV-2 namelijk niet. Het is een gemeen virus, dat ontwrichtend kan werken. Maar als je je niet wilt laten vaccineren, hoe weet je dan of je immuun bent? Bij deze vraag willen we mensen helpen.”

“Door te kijken hoeveel antistoffen je hebt opgebouwd, kun je je specifieke immuniteit aantonen. Het is zeker niet onbelangrijk om dit te weten. Om een alternatief aan te dragen aan het eenrichtingsverkeer van de overheid – namelijk: vaccineren – kwamen we met het idee om een antistoffen-teststraatje in te richten. Richard heeft een eigen kantoor in Rotterdam, dus daar beginnen we.”

Immuunsysteem
Werner vertelt dat er geen noodzaak is om een vaccin te nemen, vooral niet als je genoeg immuniteit hebt. “Vergelijk het met de landbouwteelt. Je kunt gewassen kunstmatig resistent maken met pesticiden, maar je kunt ook een stevige boom planten in gezonde grond. God heeft ons een immuunsysteem gegeven, dat is krachtig.” 

“Bij een positieve uitslag, als je dus de specifieke antistoffen hebt, krijg je ook een aantekening in het gele vaccinatieboekje, dat in Nederland is uitgegeven door SDU en als officieel document wordt erkend door de WHO en het ministerie van Volksgezondheid. Ik merk dat veel mensen hier behoefte aan hebben. We hadden meteen tientallen aanmeldingen.”

Reizen
Toch wil Werner de Jonge geen toezeggingen doen dat je ook kunt reizen met de bloedtest. “We kunnen niet garanderen dat deze test voldoende is om te kunnen reizen met de corona-app, of om als jongere weer naar Lowlands te kunnen of naar Thailand te vliegen”.  

“Eerder gaf de overheid nog aan dat je ook een vaccinatiepaspoort krijgt als je genoeg antistoffen hebt, maar die optie is nu vervangen door ‘het aantonen van een oude positieve PCR-test.’ Dat is heel opmerkelijk. Waarom is genoeg antistoffen niet meer genoeg, daar gaat het toch om? Het bevestigt mijn overtuiging dat er een merkwaardige agenda achter zit.”

Het kantoor in Rotterdam waar het team te werk gaat, gaat mogelijk ook extra vestigingen openen. Een bezoek op locatie behoort momenteel al tot de mogelijkheden. 

Klik hier om een bezoek te brengen.

Reacties

 1. Mooie poging om iets tegenover die vaccinatiedwang te zetten, maar inderdaad heel veelzeggend, dat de “voldoende immuniteitstest” dan weer vervangen is door het RIVM met de zeer onbetrouwbare PCR test.
  Mijn vraag is of echtpaar De Jonge ( ik ga er maar even van uit dat het geen familie van ene “Hugo” is) gekwalificeerd is om die immuniteit vast te stellen en zo ja, in welke hoedanigheid.
  Verder dan ook graag wat info over het steeds grotere aantal doden na vaccinatie en als men er niet dood aan gaat of. gehandicapt raakt, men nog steeds ziek kan worden en het virus kan door geven.
  Zie Tora-yeshua.nl met de nodige artikelen over het Coronawanbeleid in Nederland en wereldwijd.
  Ik zie het als een teken van de eindtijd, een poging van de globalisten, die als NWO de wereld willen beheersen en via allerlei dwangmaatregelen onder het mom van “Corona” die overheersing aan het regelen zijn.
  Inmiddels heeft de WHO chef net vandaag de 4e golf aangekondigd, die we al een jaar geleden konden voorspellen als onderdeel van het NWO plan.
  Het goede nieuws is dat JHWH spoedig zal verschijnen in de gestalte van Yeshua, pas dus op voor het toenemen van de misleiding!
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen