Apeldoornse christenen houden aanbiddingsmanifestatie in de openlucht, meer dan honderd bezoekers

Apeldoornse christenen van verschillende kerken en denominaties kwamen zondagmiddag samen op het Zwitsal terrein in Apeldoorn om daar God te aanbidden. Bij de openluchtmanifestatie waren meer dan honderd mensen bijeen.

Tijdens de manifestatie was er volop tijd voor aanbidding, geleid door onder andere Jos Refo en Vincent Berhitu. Verder waren er diverse voorgangers uit de regio die een boodschap hadden en gingen bidden voor de stad.

God houdt van jullie
Evangelist Jan van Leeuwen kwam ook aan het woord. Hij vertelde: “Ik ben evangelist en ik wil dat iedereen Jezus leert kennen. En ik hou ontzettend veel van jullie, maar God houdt nog veel meer van jullie. We worden gered in de naam van Jezus. Wat we ook hebben gedaan, God zegt: ‘Ik wil jou.'”

‘De Heer is mijn Herder, mij ontbreekt niets’, citeert hij. “Mij ontbreekt niets! Geen Goddelijke kracht, of iets anders, dankzij de Naam van Jezus. We eren de naam van Jezus! De liefde van Jezus overwint alles, duistere krachten en corona moeten wijken in de naam van Jezus. Hoe meer we Jezus verhogen, hoe leuker en beter je leven wordt. Ook hier in Apeldoorn!”

Bekijk hier de mooie bijeenkomst:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen