Arie leidt collega tot Jezus op zijn laatste werkdag: “Hij voelde verlichting in zijn ziel”

Evangelist Arie de Paauw ziet elke week mensen tot Jezus komen, dat gebeurde ook deze week weer, vertelt hij. “Mijn collega werd genezen en aangeraakt door God, en gaf deze week zijn leven aan Jezus.”

Arie vertelt hoe dit liep. “Ik had al eens eerder voor hem gebeden. Hij heet Frans en is een chauffeur die rijdt voor de firma waar ik werk. Ik heb weleens voor zijn beenlengteverschil gebeden, waarna hij mij meteen opbelde om te vertellen dat hij veel verschil merkte in zijn lichaam.”

“Nu was hij weer even aan mijn bureau en ik zag dat hij mank liep. Toen ik vroeg wat er aan de hand was, vertelde hij dat hij iets zwaars op zijn kleine teen had gekregen, waardoor die gebroken was. Het was al weer een tijdje geleden, maar hij bleef maar last houden.”

“Hij vertelde dat hij sinds zaterdagochtend geen last meer had en dat het, sinds ik voor hem gebeden had, iedere dag minder werd.”

Pijn
“Juist door wat er eerder gebeurd was, mocht ik weer voor hem bidden. Ik gebood de pijn hem te verlaten. Hoewel ik hem daarna nog wel even telefonisch sprak, voelde ik dat ik er niet naar moest vragen. Tot afgelopen maandag. Hij vertelde dat hij sinds zaterdagochtend geen last meer had en dat het, sinds ik voor hem gebeden had, iedere dag minder werd.”

“De volgende dag kwam hij even langs. Hij gaat aanstaande maandag voor een andere fabriek rijden, dus dan zien we elkaar niet meer. Zijn contract wordt ook niet verlengd.

“Hij nam afscheid en ik voelde het duwtje van de Heilige Geest: leid hem tot Jezus.”

“Hij nam afscheid en ik voelde het duwtje van de Heilige Geest: leid hem tot Jezus. Dat mocht ik toen doen. Hij voelde meteen verlichting in zijn ziel, zei hij. Ik gaf hem een nazorgboekje mee. We hebben elkaars nummer, dus we houden contact. God is goed, feest in de hemel!”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen