Arie bidt voor genezing bij de coronarevalidatie: “Alles werkt mede ten goede”

Evangelist Arie de Paauw heeft in 2020 corona gehad en volgt nog steeds coronarevalidatie. Echter zit hij daar niet stil, maar verspreidt het evangelie met veel enthousiasme.

“Dat God alles doet medewerken ten goede, bleek vandaag weer eens”, zegt hij. “Ik heb zo’n 2,5 maand fysiobehandelingen vanwege klachten voortkomend uit corona. Waarom geneest God die nu nog niet?” Arie heeft een idee hierover.

“In de tussentijd heb ik de fysiotherapeut al voorzien van een bijbel, heb ik al met haar gebeden en is er de afgelopen twee keer al muziek van mijn band Courage gedraaid tijdens de oefeningen, ook voor een andere groep waar ik niet in zit…

“Vanmiddag was een jonge Turkse therapeut er weer. Ze vertelde last te hebben van haar scheenbeen. De fysio zei dat ze dan misschien naar een podotherapeut zou moeten. Ik vroeg of haar benen wel even lang waren, wat ze niet wist. Ik vertelde haar dat tachtig procent van de mensen daar last van heeft en of ik mocht kijken. Dat mocht en ze had zeker drie centimeter verschil. Ze wist dat ik zou gaan bidden. En was stomverbaasd dat ze ze gelijk zag groeien in de naam van Jezus uiteraard. De twee overigen en de therapeut stonden er bovenop. Ze stond op en de pijn was weg, halleluja.”

Fysiotherapeut
“Na even nagedacht te hebben zei de fysiotherapeut dat hij ook wel wilde zien of hij er last van had. Dat beenlengteverschil bleek ook bij hem rond de drie centimeter te zijn. Ik bad voor deze overtuigde boeddhist en ook die benen kwamen gelijk, hoewel het wel wat langer duurde. Hij zei dat hij me op de hoogte zou houden, omdat hij nog iets mankeerde, maar zei niet wat…

Op het einde van de les was ik nog met een vrouw. Ook zij zei iets te mankeren, ze miste een stukje ruggenwervel. ‘Als je het niet probeert weet je het niet’, zei ik en ze ging toen zitten. Ook haar benen kwamen gelijk, want het is onmogelijk dat er iets onmogelijk zou zijn bij God!”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen