Arjan deelt zijn bijzondere getuigenis: “Ik was een verslaafde tiener toen God tot mij sprak”

Op het Youtube kanaal van Xpedition Glory deelt Arjan zijn bijzondere verhaal. Als kind kreeg hij te maken met mishandeling en groeide hij op in een alles behalve ideale thuissituatie. Dat leidde ertoe dat hij op straat terechtkwam en naar eigen zeggen een “straatjoch” werd. Hij raakte al vroeg verslaafd.

Bijbelverzen

Arjan vertelt: “Uiteindelijk was ik 15 en was ik al vier jaar verslaafd. Mijn vriendinnetje schreef mij brieven waarin ze Bijbelverzen citeerde. Mijn ouders waren religieus en gingen naar de kerk, maar het contrast van de kerk en wat ik zag was te groot. Eigenlijk was ik boos op religie, boos op geloof en wilde dus ook niets met die Bijbel te maken hebben. Maar goed, dat meisje was wel leuk en dus sloeg ik mijn Bijbel open.”

Wanneer hij dit doet komt hij terecht bij het vers: “Dien de Heere als je jong bent.” Dit was niet het stuk dat hij zocht, waarop hij gelijk zijn Bijbel weggooit. Een aantal dagen later slaat hij zijn Bijbel weer open en leest het volgende vers: “Het is goed als je God zoekt als je jong bent”. Dit komt binnen bij Arjan.

“God, wat moet u van me? Er is hier niets te halen, ik heb niets wat ik u kan bieden”

Stem

Arjan roept uit: God, wat moet U van me? Er is hier niets te halen, ik heb niets wat ik U kan bieden en er is hier niets te zoeken. Op dat moment hoorde ik een echte stem hardop in mijn kamer die zei: Arjan, ik zoek jou, Ik wil in jouw leven komen en Ik wil het veranderen in jouw leven.”

“Ik wimpelde het weg, maar de weken erna waren zo anders. Het voelde ik alsof ik in mijn kraag gepakt werd. Ik werd met mijn alcohol en drugsprobleem geconfronteerd, mijn relatie ging uit. Alles ging mis en eigenlijk ging alles goed want het draaide om.

“Ik ben nu 36 jaar verder en geniet nog elke dag van een leven met god”

De maanden daarop ervaarde ik God zo van binnen en dat Hij bij mij was en mij Zijn vrede gaf. Deze vrede is nooit meer weg geweest tot op de dag van vandaag. Ik ben nu 36 jaar verder en geniet nog elke dag van een leven met God.”

Bekijk de bijzondere getuigenis van Arjan hier:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen