Ateng laat zich samen met vijf anderen dopen in Drachten: ‘God haalde me uit de afgrond’

Tijdens een doopdienst van de gemeente Come Alive van voorgangster Jannie Kloosterman deelt een jongeman, Ateng Tuakora, een krachtige getuigenis. Na een lange tijd waarin hij toegaf aan vele verleidingen van de vijand, werd hij aangeraakt door God en liet God hem niet meer los.

Hij getuigt: “Als kind ben ik in vele verleidingen gestapt, vanwege geld of om cool te zijn en het heeft mij kapot gemaakt. Na jarenlang strijden en vechten als kleine jongen om altijd stoer te blijven en mensen bang te maken voor mij, ging ik er zelf aan kapot. Dat deed ik met drugs, seks en zelfverwonding.”

“Daar werd ik aangeraakt door God. Ik ging zingend en fluitend naar huis, ik was nog nooit zo blij geweest”

“Toen ben ik een familie tegen gekomen die nog vrij jong in hun geloof waren en die nodigden mij uit om een keer bij hen te komen. Daar werd ik echt aangeraakt door God. Ik luisterde altijd naar muziek op de fiets anders vond ik het saai, die keer ging ik zingend en fluitend naar huis. Ik was nog nooit zo blij geweest!”

Hij vervolgt: “Helaas ben ik later weer in de afgrond geraakt, maar ik kwam telkens mensen van dezelfde kerk tegen. Ik kon er niet meer omheen, het was de keus mezelf verkopen aan de vijand of Jezus volgen. Vandaar dat ik hier sta en ik kies voor Jezus!”

Spontane dopelingen

Nadat hij deze woorden spreekt, barst de gemeente uit in luid gejuich. Ook tijdens de doop wordt hij zichtbaar aangeraakt. Voorgangster Jannie Kloosterman zegt over die dienst op Facebook: “Wat een geweldige doopdienst mogen beleven. Gods Geest is aan het werk. Zo dankbaar uiteindelijk 3 dopelingen spontaan erbij om een nieuw leven met Jezus Christus te gaan. Alle Eer en Glorie aan Hem.”

In totaal werden er 6 mensen gedoopt tijdens de dienst.

Bekijk hier de video met de krachtige getuigenis en doop:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen