Auto valt 152 meter naar beneden, vader en zoon overleven. Brandweer: ”Wonder op wonder op wonder”

Een reddingsactie in Californië, Amerika, is in het nieuws gekomen als ‘het wonder in de bergen’. Wanneer een Toyota slipt, tuimelen vader en zoon meer dan 152 meter naar beneden in de auto. Brandweerman: ”We dachten: dit kan nooit een reddingsactie worden, niemand overleeft deze val.”

Op een regenachtige dag was een Amerikaanse man, Scott Anderson, op reis met zijn 11-jarige zoon wanneer hij de controle verliest over zijn Toyota. De auto slipt en tuimelt naar beneden- meer dan 152 meter. Een oplettende brandweerman rijdt langs en ziet hoe er een wegmarkering kapot is en stopt. Al snel spot hij de auto, diep in vallei. Hij roept zijn collega’s erbij. Iedereen gaat er vanuit dat dit geen reddingsactie wordt maar dat de inzittenden gestorven moeten zijn.

Maar eenmaal bij de auto leven Scott en zijn zoon nog. Sterker nog, ze stappen uit de auto en zijn uiteindelijk levend en wel de klif opgehesen. Eenmaal op de klif kunnen ze zelfs praten. De vier-uur durende reddingsactie is nu in het nieuws gekomen als een wonder.

Leiding brandweerman Jeremy Briese zegt dat hij nu in wonderen gelooft: ”Het is een wonder, op wonder, op wonder. Vanaf het begin dat de auto gespot werd, tot de respons van het reddingsteam en we hadden ook nog eens het precieze lengte touw om de familie uit de klif te heisen!” Scott en zijn zoon zijn naar het ziekenhuis gebracht, waar ze verder onderzocht worden. Jeremey: ”Er is zeker Iemand die over hen waakt.”

Zie hieronder de indrukwekkende video op de Amerikaanse TV.

Bron: Faithpot

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen