Beau zegt sorry voor boze uithaal naar Jezus Leeft, en krijgt een Bijbel

Beau van Erven Dorens viel gisteravond in zijn talkshow flink uit tegen evangelist Florens van der Spek van Jezus Leeft die aanwezig was om uit te leggen waarom hij niet gevaccineerd wil worden.

Van der Spek legde uit waarom hij vindt dat we teveel gefixeerd zijn op het vaccin. “Mensen zoeken hun zekerheid in een vaccin. Mijn redding ligt in Jezus Christus.” Ook wijst van der Spek op het feit dat tachtig procent van de ziektes voortkomen uit angst en stress.

Toen Van Erven Dorens niet in staat was om Van der Spek te onderbreken, schoot hij uit zijn slof. “Je kan wel blijven lachen, maar als ik je vraag om je mond te houden moet je gewoon je mond een keer houden”, zei de presentator zichtbaar geïrriteerd. Hij maande Van der Spek ‘om zijn kop te houden.’

“Na afloop heb ik nogmaals mijn excuses aan hem gemaakt, want iemand zo ruw tot de orde roepen is niet fatsoenlijk.”

Excuses
Bij veel kijkers schoot dit in het verkeerde keelgat, omdat ze vonden dat Beau hier veel te onbeschoft mee omging.

Op Instagram heeft Van Erven Dorens zijn excuses aangeboden. “Het ging er in de show vanavond even hard aan toe… ik schoot uit mijn slof tegen Florens van der Spek (die uit religieuze overwegingen geen vaccin wil hebben), omdat de discussie mijns inziens ontspoorde. Na afloop heb ik nogmaals mijn excuses aan hem gemaakt, want iemand zo ruw tot de orde roepen is niet fatsoenlijk.”

“Maar we hebben het goed gemaakt en ik heb de Statenbijbel van hem gekregen! Ik zal het even moeten opzoeken, maar daar staat vast ergens in dat gij die de stem verheft de goede woorden niet kan vinden. En zo is het!”

Klik hier om het fragment terug te kijken.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen