Beluister het nieuwe nummer ‘Blessed’ van Frontrunners

In maart bracht Kari Jobe het inmiddels bekende nummer ‘The Blessing’ uit. Ze schreef dit nummer op basis van de tekst uit Numeri 6. Deze week heeft Frontrunners Ministries hun nieuwe worship album ‘Er is meer’ uitgebracht.

Het eerste nummer van dit album gaat over de zegen uit Deuteronomium 28 en heet ‘BLESSED’. Dit nummer is ook een absolute aanrader om de zegen van God over je leven te proclameren. Wil je het hele album luisteren, of gratis de cd van het album bestellen, kijk dan op de website van Frontrunners https://bit.ly/fr-music-fb

Lyrics:
Ik ben het hoofd en niet de staart
Enkel op en niet omlaag
Ik ben een overwinnaar
En ik wandel in geloof

Vol geloof, vrij van angst
Tot U zal ik altijd nad’ren
Want waar de Geest van de Heere is, daar is vrijheid
En de Heilige Geest die leeft in mij

U bent goed 
zo goed 
O ja, zo goed

Elke dag en altijd weer
Ik hef mijn handen op en zing

U bent goed
zo goed
O ja, zo goed
Het haalt mij in
Goedheid, genade volgen mij

Mijn huis is blessed 
Mijn familie is blessed 
Mijn lichaam is blessed 
Mijn werk is blessed 

Mijn kerk is blessed 
Mijn stad is blessed 

Mijn land is blessed 
Mijn God is blessed 

Hallelujah I’m blessed
Hallelujah I’m blessed
Hallelujah I’m blessed, Gezegend door de Heer! 

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen