Best Life College: veelzijdige Bijbelschool in Utrecht

Best Life Church is bijna vijf jaar geleden gestart met een fulltime Bijbelschool. De Bijbelschool helpt studenten geestelijk een sterk fundament te bouwen binnen één of twee semesters. De Bijbelschool houdt deze zomer nog twee informatiebijeenkomsten en verwacht een bijzonder jaar, gezien alle aanmeldingen en de vele positieve reacties van studenten. Er is een ruim studieaanbod met drie afstudeerrichtingen waaruit de studenten kunnen kiezen, namelijk uit de Worship, Ministry en Creative Track.

Best Life College
Best Life Church is een bloeiende moderne kerk in Utrecht waar veel jongeren op af komen. Veel jongeren zijn op zoek naar Gods plan voor hun leven en hebben behoefte aan ondersteuning bij de ontwikkeling van persoonlijke talenten en gaven. Best Life Church voorziet in deze behoefte door een Bijbelschool te bieden waar studenten binnen 1 of 2 semesters van september tot juni groeien in Bijbelkennis, die direct in de praktijk gebracht wordt onder persoonlijke begeleiding. De opleiding wordt grotendeels gegeven in het gerenoveerde gebouw: de Jacobuskerk, waar normaal gesproken elke zondag vijf diensten zijn.

Best Life College profileert zich door de persoonlijke begeleiding en coaching van haar studenten. Naast het vaste docententeam van Best Life Church staan gastdocenten uit binnen- en buitenland voor de studenten klaar, zoals evangelist Jan Zijlstra, leiderschapscoach Michael Murphy (voorzitter van Australië’s grootste Bijbelschool, Alphacrucis) en stafleden van Hillsong Europe. Naast theoretische vorming is er ook veel ruimte voor de ontwikkeling van praktische vaardigheden.

Studenten die de opleiding hebben gevolgd zijn zeer enthousiast:
‘Best Life College is een confronterende reis die het basisonderwijs van Jezus nog dieper in jou legt.’ Miryam
‘Door Best Life College heb ik God beter leren kennen, heb ik Zijn stem beter leren verstaan en Zijn plan voor mijn leven mogen ontdekken.’ Pim
‘Best Life College is uitdagend en brengt je naar het next level in je relatie met God.’ Denise

Keuze uit drie ‘Tracks’: Ministry, Worship en Creative Track

Ministry Track
Bij de Ministry Track leer je Gods goedheid uit te delen in woord en daad aan mensen van jouw generatie. Jouw leven is misschien wel de enige Bijbel die veel mensen zullen lezen. Daarom leer je investeren in karakterontwikkeling, levensstijl en een strategie om Gods overwinning in jouw leven te gaan vieren elke dag. Het doel van deze track is dat je anderen leert dienen, door hen te helpen om op Gods bestemming voor hun leven terecht te gaan komen. Dit doe je door je eigen relatie met God te ontwikkelen, een gezond geestelijk leven te leiden met vrucht, geestelijke gaven te gebruiken en te groeien in een navolgbaar leiderschap.

Worship Track
De Worship Track traint studenten in een levensstijl van aanbidding en helpt hen om hun muzikale kwaliteiten te ontwikkelen zodat ze met nieuwe skills en tools deel kunnen nemen aan muziekteams of deze kunnen leiden. De track is in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes en vindt plaats onder begeleiding van docenten afgestudeerd aan het conservatorium. Hierbij kunnen de studenten ook privélessen nemen. Best Life Church beschikt over een eigen muziekstudio en heeft inmiddels haar eerste eigen album ‘DARE Worship’ uitgegeven. Vorig jaar is hun tweede album live opgenomen.

Creative Track
Sinds 2018 is Best Life College ook een Creative Track gestart. We vinden het belangrijk om studenten te leren hoe ze met hun creativiteit God kunnen aanbidden. Tijdens deze Track ontdekken de studenten hun creatieve talenten en leren ze deze verder te ontwikkelen. Dit is een unicum in Nederland, geen enkele Bijbelschool biedt een dergelijke Track aan. Best Life Church kan deze richting aanbieden omdat zij ervaring heeft met allerlei creatieve uitingen zoals productie van tv-programma’s, video’s, worshipalbums, grote events, bruiloften, foto-shoots, podiumproducties en nog veel meer.

Ontdek Best Life College op 18 juli of 29 augustus
Op zondagmiddag 18 juli en zondagmiddag 29 augustus vinden de twee volgende informatiebijeenkomsten plaats. Je maakt kennis met het team en met oud-studenten, krijgt ruimte om al je vragen te stellen en proeft de sfeer van Best Life College. Aanmelden kan via www.bestlifecollege.nl.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen