Best Life College: veelzijdige Bijbelschool in Utrecht

Best Life Church is ruim drie jaar geleden gestart met haar eigen fulltime Bijbelschool. Deze Bijbelschool is een groot succes, gezien alle aanmeldingen en de vele positieve reacties van de studenten. Er is een ruim studieaanbod met drie specifieke richtingen waaruit de studenten kunnen kiezen. 

Best Life College
Best Life Church is een bloeiende moderne kerk in Utrecht waar veel jongeren op af komen. Velen zijn op zoek naar Gods plan voor hun leven en hebben behoefte aan een opleiding die hen ondersteunt in het ontdekken hiervan en het ontwikkelen van hun persoonlijke talenten en gaven. De kerk beantwoordt aan deze behoefte door middel van een Bijbelschool waar studenten van september tot en met januari groeien in bijbelkennis en hun persoonlijke talenten en gaven verder kunnen ontwikkelen. De visie van Best Life College is om hiermee een Levenbrengende stroom op gang te brengen die steeds meer mensen mobiliseert en toerust om een geweldig leger te vormen dat duizenden redt. De opleiding wordt grotendeels gegeven in het prachtige pas aangekochte en gerenoveerde gebouw: de Jacobuskerk, waar inmiddels elke zondag vier diensten gehouden worden.

Best Life College is een op maat gesneden opleiding, die erg veel belang hecht aan de persoonlijke begeleiding en coaching van haar studenten. Naast het vaste docententeam van Best Life Church worden er ook lessen gegeven door gastdocenten uit binnen- en buitenland zoals evangelist Jan Zijlstra, leiderschapscoach Michael Murphy (voorzitter van Australië’s grootste Bijbelschool, Alphacrucis) en stafleden van Hillsong Europe. Naast theoretische vorming is er ook veel ruimte voor de ontwikkeling van praktische vaardigheden. 

Studenten die de opleiding hebben gevolgd zijn zeer enthousiast:

‘Best Life College is een confronterende reis die de fundamenten van Jezus nog dieper in jou legt.’ Miryam

‘Door Best Life College heb ik God beter leren kennen, heb ik Zijn stem beter leren verstaan en Zijn plan voor mijn leven mogen ontdekken.’ Pim

‘Best Life College is uitdagend en brengt je naar het next level in je relatie met God.’ Denise

Keuze uit drie ‘Tracks’: Ministry, Worship en Creative Track

Ministry Track
De Ministry Track is de pastorale stroming waarin je geholpen wordt in je geestelijke groei en het ontdekken van je talenten door o.a. onderwijs vanuit de leven-gevende principes van de Bijbel. Het doel van deze track is om studenten toe te rusten later ook anderen hierin te kunnen dienen, bijvoorbeeld in persoonlijke begeleiding. Onderwerpen hierin zijn o.a. je eigen relatie met God ontwikkelen, een gezond geestelijk leven, de geestelijke gaven en leiderschap. 

Worship Track
De Worship Track traint studenten in een levensstijl van aanbidding en helpt hen om hun muzikale kwaliteiten te ontwikkelen zodat ze met nieuwe skills en tools deel kunnen nemen aan muziekteams of deze kunnen leiden. De track is in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes en vindt plaats onder begeleiding van docenten afgestudeerd aan het conservatorium. Hierbij kunnen de studenten ook privélessen nemen. Best Life Church beschikt over een eigen muziekstudio en heeft inmiddels haar eerste eigen album ‘DARE Worship’ uitgegeven. Vorig jaar is hun tweede album live opgenomen.

Creative Track
Sinds 2018 is Best Life College ook een Creative Track gestart. We vinden het belangrijk om studenten te leren hoe ze met hun creativiteit God kunnen aanbidden. Tijdens deze track ontdekken de studenten hun creatieve talenten en leren ze deze verder te ontwikkelen. Dit is een unicum in Nederland; geen enkele Bijbelschool biedt een dergelijke Track aan. Best Life Church kan deze richting aanbieden omdat zij veel ervaring heeft in allerlei creatieve uitingen zoals het maken van t.v.-pogramma’s, regisseren en editen van videos, produceren van een album, organiseren van grote events, plannen van bruiloften, fotograferen, toneel, dans en nog veel meer.

Nog vragen?
Op maandag 7 september begint de nieuwe editie van Best Life College. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website www.bestlifecollege.nl. Best Life Church heeft iedere zondag diensten om 9:30, 11:00, 12:30 en 19:00. Ook komen we iedere woensdagavond in kleine groepjes samen bij onze connectgroepen. Wees van harte welkom bij een van deze samenkomsten!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen