Bevrijdingsdienst in Bodegraven

Wil jij getraind worden in het uitdrijven van demonen? Of heb jij zelf bevrijding nodig van demonische gebondenheid? Kom dan naar de bevrijdingsseminar en/of de bevrijdingsdienst van House of Miracles in Bodegraven volgende week zaterdag 15 januari!

‘Volgens het Woord van God is het uitdrijven van demonen of boze geesten een opdracht voor iedere gelovige en zou iedere gelovige hierin moeten wandelen, zoals in Markus 16 vanaf vers 17 staat’, aldus Rik Ouwendijk van House of Miracles.

Het afgelopen jaar heeft House of Miracles honderden mensen mogen trainen in de opdrachten die Jezus aan Zijn discipelen gaf en daarnaast ook honderden mensen mogen vrijzetten van demonische gebondenheid. 

Trainingsdag
Op zaterdag 15 januari zullen zij een trainingsdag organiseren met zeer praktisch onderwijs over de geestelijke wereld, demonie en hoe iemand vrij te zetten in de Naam van Jezus Christus. 

Volgens Rik zien zij dat veel gelovigen de kennis op dit gebied niet hebben, waardoor zij het geestelijk inzicht missen en hierdoor niet tot de opdracht komen om demonen uit te drijven. 

De trainingsdag zal vol zitten met getuigenissen en praktische tools om als gelovige daadwerkelijk aan de slag te kunnen gaan. 

Gratis aanmelden voor het seminar kan via de website van House of Miracles:

Heb je zelf bevrijding nodig? Kom dan naar de gratis bevrijdingsdienst in de avond.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen