‘Beweging van God’: door heel het land komen mensen van alle kerkachtergronden samen in de open lucht

Aangezien de coronamaatregelen nog steeds een beperkende werking hebben op de mogelijkheid om naar de kerk te gaan, besluiten steeds meer christenen om in de open lucht samen te komen. Christenen van alle soorten denominaties prijzen God en hebben een goede tijd samen.


Giessenburg Jezus Redt
In Giessenburg was er afgelopen zondag weer de ‘kerk zonder muren’, wat al voor de vijfde keer gehouden werd. Een steeds groter wordende groep christenen komen hierbij om samen God groot te maken. Initiatiefnemers zijn Arjan Baan en Florens van der Spek. De aanbidding werd weer geleid door Christian Verwoerd.

Op deze plek is echt een beweging voor God aan de gang, mensen van veel verschillende denominaties komen samen en worden opgebouwd.

Florens van der Spek: “Afgelopen zondag was het nog drukker dan voorgaande keren. Er waren minstens 700 mensen. Ook super mooi om te zien dat mensen uit de buurt die langsfietsten spontaan even mee kwamen zingen! God is goed!”

Lees en bekijk hier meer over dit bijzondere event.

Als #FamilievanJEZUS komen we vandaag samen op het groene gras bij het dak van #Jezusredt in #Giessenburg! #welkom #nieuwnormaal #Jezusleeft #familie #broersenzussendag

Posted by Florens van der Spek on Sunday, July 12, 2020

Den Haag – Malieveld
Na de grote aanbiddingsavond van stichting Presence, afgelopen vrijdagavond, kwamen er zondag weer tientallen christenen op het Malieveld samen om God groot te maken. Er was veel gebed, aanbidding en een boodschap die gedeeld werd.

Posted by Bert Vlasman on Sunday, July 12, 2020

Zwolle – Wezenlandpark
In Zwolle kwamen ruim zeventig christenen samen om God te aanbidden en samen te komen. De christenen waren ook weer van veel verschillende denominaties en de bijeenkomst zal volgende week ook weer plaatsvinden om 13.00 uur.

Betrokkene van dit event Jelthe Kloens licht toe: “Tot gister toe kwamen er maar 25 mensen opdagen, maar gisteren stond er opeens zeventig man. Het wordt dus wel bekender in de regio.”

“Na het malieveld heb ik al een aantal initiatieven gezien, en houden mensen op campings, grasvelden of achtertuinen een samenkomst.”

“Mensen zijn vrij om een Bijbeltekst te delen of een gebed uit te spreken tijdens het aanbidden. Mensen in de wijde omgeving van het park krijgen het allemaal mee wat er gebeurt. Er ligt een aangrenzend skatepark naast en mensen hielden daar hun verjaardag of waren aan het sporten.”

“Na het malieveld heb ik al een aantal initiatieven gezien, en houden mensen op campings, grasvelden of achtertuinen een samenkomst.”

Vul dit land met Uw heerlijkheid!met ruim 70 broers en zussen de Koning der Koningen aanbeden in Zwolle!

Posted by Jelthe Kloens on Sunday, July 12, 2020

Nieuwe manieren
Waar corona de gebouwen laat sluiten, opent God op nieuwe manieren hele nieuwe deuren. Het bijzondere is dat dit zoveel verschillende christenen samenbrengt! God wordt op vele plekken in geestelijke eenheid aanbeden!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen