Bidden en vasten in Nederland: bekijk deze krachtige gebedsdiensten

Door heel Nederland komen vele honderden mensen samen om in het kader van De Terugkeer God te aanbidden en voorbede te doen in Nederland. Dit gebeurt gebeurt ook in ‘His Home Base’ in Apeldoorn, de thuisbasis van Peter en Carin van Essen.

Op de onderstaande video is te zien hoe in hun bijzondere huis krachtige aanbidding plaatsvond naar God toe. Het team bestond uit Johan den Hartogh, Peter van Essen, Werner de Jonge en Sifra Veerman.

Veel van de liederen waren ‘verootmoedigende’ liederen. Bijvoorbeeld het Opwekkingslied ‘Ik kniel neer en beleid’, een zeer krachtig lied dat bijzonder mooi gezongen werd.

We raden je aan om even tijd te nemen om deze video te bekijken en God te aanbidden!

Livestream vanuit His Homebase Apeldoorn

We schuiven aan bij de wekelijkse gebeds- en aanbiddingsavond bij Peter en Carin van Essen in Apeldoorn. Hun bijzondere bediening strekt zich uit over heel Nederland, maar hun thuisbasis is “His Home Base” in Apeldoorn. Johan den Hartogh, Peter van Essen en Werner de Jonge zullen deze avond de aanbidding leiden.

Posted by De Terugkeer Nederland – The Return on Monday, September 21, 2020

Rotterdam
Eerder was Werner de Jonge van De Terugkeer ook aanwezig in Rotterdam, in het gebedshuis ‘Elim’ in Rotterdam. Daar woonde hij een Bijbelstudie bij en wederom krachtig gebed.

Huis van gebed ELIM in Rotterdam

Voor het eerste ‘ooggetuigen verslag’ van gebed en verootmoediging gaan we naar ELIM, een huis van gebed in Rotterdam. Dit gebedshuis, met een bijzondere geschiedenis, wordt geleid door Robert Berns. Hij zal het gebed leiden en ingaan op het belang van verootmoediging (vanuit Habakuk).

Posted by De Terugkeer Nederland – The Return on Monday, September 21, 2020

Je kunt nog altijd meedoen met het bidden en vasten, klik hier om te zien waar je kunt meebidden.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen