Boek ‘De grote omkeer’ van Danny Soto komt uit deze maand!

Het is een waargebeurd en inspirerend verhaal over misstappen, geloof en verandering!

Pastor Danny Soto wordt geboren in een gezin waar een gewelddadige vader totaal zijn eigen gang gaat. Hij groeit op in een wereld vol angst en nare dromen. Later begint zijn karatetalent op te vallen. Al heel snel doet Danny mee aan allerlei kampioenschappen en wordt hij gevreesd door zijn tegenstanders.

Hij gaat altijd nét een stapje verder. Uiteindelijk draait het in Danny’s leven allemaal om macht en geld. Dat geld komt met bakken binnen en Danny waant zich in de hemel
van geld, macht en genot. Maar als de Zuid-Amerikaanse drugsdealers hem en zijn zoon bedreigen, sluipt de angst binnen. Gedwongen om zijn ergste nachtmerries onder ogen
te zien, moet hij de gekste en meest ondenkbare keuze maken.

Op Revive hebben verschillende artikelen gestaan over deze voorganger van de gemeente Nieuwe Creatie. “God bewijst Zijn genade en liefde voor zondaars, zoals ik. Jezus redde mij uit de onderwereld en gaf me de kans om een beter mens te worden. Door het geloof in Jezus Christus ben ik nu gerechtvaardigd en meer dan 28 jaar een kind van Hem. God is geweldig, niets kan Zijn liefde en vrede evenaren!”

Lees nu zijn boek, De Grote Omkeer. Het is te bestellen op www.dannysoto.nl

Geniet nu van een Pre-Order korting (€ 12,95 in plaats van € 14,95). Het boek wordt eind april of in de eerste week van de maand mei geleverd. Deze exemplaren worden gesigneerd door Danny Soto zelf.

Danny Soto wil graag met dit boek ook gevangenen bereiken. “Wij geloven dat de kracht van Gods liefde mensenlevens kan veranderen. Wat Hij bij mij kon, kan Hij ook bij hen. Wie een steentje hieraan bij wil dragen, kan een of meerdere exemplaren voor hen bestellen. De boeken worden persoonlijk overhandigd.”

Danny heeft ook diverse keren op revive.nl gestaan. Bijvoorbeeld hier, hier en hier.

Zie verder www.dannysoto.nl  

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen