Brabantse kerk houdt vurig optreden bij ouderencomplex, bejaarden ontvangen gebed

De Brabantse kerk Fusion Vision Ministries hield zaterdag een vurig optreden voor een groep bejaarden. Ze waren twee uur bezig en speelden hoofdzakelijk aanbiddingsliederen. Daarnaast was er nog wat ruimte voor verzoeknummers.

Ze mochten allemaal buiten zitten op een stoel, om naar het optreden te luisteren. De kerk zette een klein podium op, op de parkeerplaats. “Waar de Geest van de Heer is, daar is vrijheid”, klinkt het in het Engels door de speakers. De bejaarden genieten ervan en klappen druk mee. Ze vrolijken duidelijk op in deze tijd van quarantaine.

Dansen
Later plaatst voorganger Joey van den Akker ook nog een video dat deze ouderen aan het dansen zijn. Onder de stralende zon, en in de aanwezigheid van God, vermaken ze zich opperbest.

“Ondanks dat de meesten niet gelovig waren, deden ze hun handen omhoog om het gebed te ontvangen.”

Joey van den Akker tegen Revive: “Ze moesten zeven weken binnen blijven, dus ze waren zo blij! Ze waren aan het huilen en aan het dansen. Het was echt geweldig. We mochten ook voor hen bidden. Ondanks dat de meesten niet gelovig waren, deden ze hun handen omhoog om het gebed te ontvangen. Het was echt prachtig!”

Zo geweldig hier, ze zijn fanatiek🥰Met Mark van der Meer Mariska Van den Akker Dave Baaijens🔥

Posted by Joey van den Akker on Saturday, May 9, 2020

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen