Brandweerwagen wordt verpletterd door grote truck, bestuurder overleeft door een wonder

Woensdagochtend reed een brandweerwagen naar een brand nabij Dickson, Tennessee. De wagen werd geraakt door een vrachtwagen met 18 wielen. Tony Stinson van Dickson County EMA bestuurde op dat moment de brandweerwagen. De verschrikkelijke crash vernielde de brandweerwagen volledig.

Het dak van de vrachtwagen werd bijna volledig verpletterd. De autoriteiten zeiden dat het een wonder was dat Tony levend uit de vrachtwagen kwam met slechts lichte kneuzingen. Volgens verslag was Tony “in staat om er zelf uit te kruipen toen de vrachtwagen eindelijk tot stilstand kwam.”

“Bedankt, iedereen, voor alle telefoontjes en berichten”, schreef Tony. “Ik ben in orde, er is niets gebroken, alleen wat kneuzingen. Ik ben door God gezegend vandaag. Ik werd aangereden door een megatruck tijdens het uitrukken naar een ongeval. Ik kon er zelf uit komen.”

Wonder
Het was Gods goddelijke tussenkomst die Tony’s leven beschermde tegen dat verschrikkelijke ongeluk. Een wonder en een zegen voor de dappere brandweerman die bijna het leven verloor op weg om andermans leven te redden.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen