Break Free Worship brengt eerste EP uit met Nederlandstalige worship

Al een aantal jaar waren de leden van worshipband Break Free Worship (BFW) bezig met het schrijven van eigen, Nederlandstalige worshipnummers. In september 2019 werd door 147 supporters hun crowdfunding voor een eerste EP gesteund en nu brengt de band deze EP ‘Waar U Bent’ uit! De EP is sinds 29 mei te koop en te beluisteren via alle bekende streamingkanalen. Deze mijlpaal is behaald, maar eigenlijk begint het nu pas.

Op het moment dat de crowdfunding gestart werd, is de band overladen met support en enthousiasme van sponsoren en betrokkenen. Dit gaf hen goede moed en zo werd inderdaad na zes weken de crowdfunding succesvol behaald. Met het behalen van de crowdfunding kwam de mogelijkheid er om de eigen geschreven nummers daadwerkelijk op te gaan nemen en uit te gaan brengen. 

Vanaf dat moment zijn de bandleden, samen met producer en studio engineer, aan de slag gegaan om de nummers uit te werken, te arrangeren en perfectioneren om in januari de studio in te duiken. Tijdens de opnameweekenden kwam steeds naar boven waarom zij dit doen: “Met onze muziek willen wij alle eer aan God geven, Zijn naam bekend(er) maken in ons land en mensen inspireren. De nummers komen recht uit ons hart en weerspiegelen wie wij zijn en hoe wij onze relatie met God beleven. Niet alleen in de mooie momenten, maar juist ook in de momenten waarop we het even zwaar hebben. Hij is erbij!”

“Wij zijn al een tijd bezig met het maken van deze EP, maar nu hij bij de luisteraar terechtkomt begint het eigenlijk pas! .” 

Op de eerste single ‘Koning (Ik Prijs U)’ werd in de week van 21 mei al enthousiast gereageerd.. De totale EP is sinds vrijdag 29 mei te koop via de website van BFW en te beluisteren via alle bekende streamingkanalen. Break Free Worship: “Wij zijn al een tijd bezig met het maken van deze EP, maar nu hij bij de luisteraar terechtkomt begint het eigenlijk pas! Wij hopen dat de nummers hen mogen raken en zij Gods liefde en aanwezigheid door de muziek heen zullen ervaren.”

Voor meer informatie en het bestellen van de EP kun je terecht op de website van Break Free Worship via www.breakfreeworship.nl. Volg hen voor actualiteiten en updates via sociale media op Instagram (@breakfree_worship) en Facebook (Break Free Worship). 

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen