Canadese voorganger 14 dagen in isoleercel wegens samenkomen, leidde gevangenen tot Jezus

De voorganger wordt direct na zijn vrijlating geïnterviewd door het rechts-conservatieve nieuwsplatform Rebel News. Pastor Paul zat 14 dagen in isoleercel, omdat hij de godsdienstige overtuiging had dat hij moest blijven samenkomen met zijn gemeente.

“Het was zeker een ervaring. wat echt een zegen was, was dat ik op mijn knieën mocht gaan met meer dan een dozijn mannen en ze kon leiden tot god”

In het interview met Rebel News zegt de voorganger: “Het is geweldig om mijn vrouw te zien en ik wil iedereen bedanken die voor me heeft gebeden. Ze kenden me voor het zingen van oude liederen, iedere dag zong ik.”

Hij vervolgt: “Het was zeker een ervaring, wat echt geweldig was en een zegen was de mogelijkheid die God me gaf om op mijn knieën te gaan met meer dan een dozijn mannen, de meesten van hun in tranen, waarna ik ze kon leiden tot God”, aldus de geëmotioneerde voorganger. Op de vraag hoe hij er zo vredig bij kan staan zegt hij: “Het was zeker moeilijk, maar ik ben dankbaar voor Gods genade, Zijn aanwezigheid en Zijn liefde.”

Bekijk het interview met Pastor Paul hier:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen