Carrie Underwood en haar man vertellen hoe zwangerschapsproblemen hen dichter bij God brachten


“Ik heb een eerlijk gesprek met God gehad. We wilden of een baby krijgen, of níet.” De christelijke zangeres Carrie Underwood en haar man vertelden hoe hun moeilijke weg naar ouderschap hen dichter bij God bracht, meldt GODtv.

Carrie Underwood en haar man Mike Fisher zijn open over hun beproevingen rondom het wachten op een kind. De 38-jarige kunstenares heeft eerder drie miskramen gehad en dat heeft haar geloof in God echt op de proef gesteld. In een interview met ‘I Am Second’ vertelde het stel hoe die moeilijkheden hen dichter bij God brachten.

“Ik heb een eerlijk gesprek met God gehad. We moesten een baby krijgen of nooit. Ik kon die weg niet meer blijven volgen”, vertelde Carrie.

Reis naar ouderschap
Na de moeilijke reis om kinderen te krijgen, werd het echtpaar in februari 2015 eindelijk gezegend met een zoon. Ze noemden hun oudste zoon Jacob. In januari 2019 werd hun gezin nog een zegen gegeven toen hun zoon Jesaja werd geboren.

Van een stel dat wanhopig naar een kind hunkerde, zijn ze nu de trotse ouders van twee schattige zoons. God bewoog echt in hun leven. Nu proberen ze hun kinderen hun geloof bij te brengen. Omdat de ouders tegenover hun kinderen zo open waren over hun geloof in God, groeide de nu zesjarige Jesaja op met liefde voor God.

“Vaak, omdat we een open dialoog over God hebben, zegt hij [Jesaja] gewoon dingen [als]:‘ Wist je dat ik nog meer van God moet houden dan jij, mama? Ik hou zoveel van God!’ Deze woorden meent hij”, zei ze.

Geloof
Als Mike in zijn vinger snijdt terwijl Jesaja in de buurt is, haast de jongen zich naar hem toe om voor hem te bidden. “Jesaja was daar. Hij zag het allemaal gebeuren. Hij kwam naar me toe en zei: ‘Papa, we moeten bidden'”, herinnerde Mike zich.

Terwijl ze hun reis als ouders voortzetten, werd hun geloof in God dieper. Al die dingen die in het verleden zijn gebeurd, hebben hen dichter bij God gebracht. Het geloof dat het echtpaar laat zien werkt aanstekelijk.

“God heeft echte, onvoorwaardelijke liefde voor zijn kinderen”, deelde Carrie met alle kijkers.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen