CDA-Kamerlid na ‘Presence’ op Malieveld: “Jezus U bent meer dan genoeg voor mij”

Samen met Don Ceder van de ChristenUnie was CDA-Kamerlid Derk Boswijk vrijdag bij Presence op het Malieveld. Ze kwamen daar op uitnodiging van voormalig Tweede Kamerlid Eppo Bruins. Beide namen ze een moment om de aanwezige mensen toe te spreken. Uit een uitspraak van Boswijk die hij daarna deed op Twitter, bleek dat het CDA-kamerlid duidelijk geraakt was: ‘Jezus U bent meer dan genoeg voor mij.’

Ook tijdens zijn toespraak bij Presence was Boswijk merkbaar onder de indruk: “Ik ben een beetje stil, moet ik eerlijk zeggen”, zei hij. “Twee, drie dagen geleden was ik hier. Toen stond ik ook op het podium op het Malieveld. Maar ik ben hier meer van onder de indruk, moet ik eerlijk zeggen.”

Hij vervolgde: “Ik vind het ontzettend mooi om dit te zien. Ik vind het mooi dat we allemaal van verschillende kerken, verschillende achtergronden en verschillende politieke partijen toch hier in Den Haag, waar eigenlijk alles draait om snelheid en beeldvorming, hier met zijn allen samen mogen komen om God te dienen. Dat doet mij echt goed.”

Terwijl hij de aanwezigen zo toesprak, brak zijn stem en eindigde hij met woorden recht vanuit het hart: “Ik merk dat het wat met me doet. Dank jullie wel.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen