Celebration Church start vestiging in Delft

Celebration Church Delft Fellowship is een groep mensen die op zondagavond samen komen om het einde van het weekend in Gods rust af te sluiten en uit te kijken naar een nieuwe week. We komen eens in de twee weken in een huiselijke setting samen.

De setting van de avonden is gebaseerd op Bijbelse Sabbat maaltijden. In deze setting ligt de aandacht op het samen vieren van avondmaal en staan we stil bij de belangrijke rol van Jezus in ons leven. Hierna is er tijd voor fellowship onder het genot van een eenvoudige maaltijd van soep met brood. Na de maaltijd zal er tijd zijn om samen de Bijbel te bestuderen en voor elkaar te bidden.

Wij spreken Nederlands en Engels en indien nodig is er ook vertaling voor Frans- en Duitstaligen. Gezinnen met kinderen zijn ook welkom, tijdens de bijbelstudie is er een kinderruimte waar kinderen kunnen spelen. We heten je van harte welkom aan de tafel.

We starten deze bijeenkomsten op zondag 4 april, Eerste Paasdag om 18.00 uur. Vanaf deze avond komen we om de week samen op de Hippolytusbuurt 22-24, 2641 CJ Delft. (Bakker Suikerbuik). Omdat wij deze avonden conform de COVID richtlijnen willen organiseren, willen we je vragen om te laten weten als je aanschuift en met hoeveel personen.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen