Champions League-winnaar David Alaba: “Mijn kracht ligt in Jezus”

De Duitse voetbalclub Bayern München won vorige week de Champions League. Terwijl de wereld toekeek naar dit grote event, liet München-voetballer David Alaba op zijn hemd zien waar zijn kracht vandaan komt: Jezus!

De Duitse voetbalclub won in Lissabon krap de finale tegen het Franse Paris Saint-Germain (0-1). Terwijl de spelers de overwinning vierden voor miljoenen televisiekijkers (het stadion was leeg om reden van beveiligingsbeperkingen vanwege Covid-19), trok Alaba het shirt van zijn team uit en trok hij een wit shirt aan met de boodschap: “Mijn kracht ligt in Jezus”, geschreven in grote zwarte letters.

Op de achterkant kon een ander bericht worden gelezen met de tekst ‘Black lives still matter’. Later op de avond plaatste hij een bericht op zijn social media-profielen en zei: ‘Alles is mogelijk door de kracht van de Heilige Geest! Kampioenen van Europa! ”

Alaba speelt al meer dan tien jaar voor Bayern München en heeft in deze tijd 2 Champions Leagues, 9 Duitse Leagues en 1 World Cup gewonnen.

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen