Christelijke ziekenhuismedewerker bidt voor dode patiënt die vervolgens tot leven komt

Een technicus voor patiëntenzorg in Austin, Texas was getuige van Gods kracht toen een patiënt uit de dood werd opgewekt. Dit gebeurde nadat hij voor de patiënt had gebeden en genezing had verklaard in Jezus ‘Naam.

Een dode patiënt reanimeren
Jeremiah Matlock werkt als technicus voor patiëntenzorg in een ziekenhuis in Austin, Texas. Op een dag werd hij bij een patiënt geroepen die een hartstilstand had gehad. Meteen begon hij compressies uit te voeren bij de stervende man. Het medische team gaf de patiënt meerdere keren schokken, maar er gebeurde niets. Er was geen hartritme meer. Na ongeveer 25-30 minuten begon de medische staf het op te geven.

Terwijl Jeremia met de compressies bezig was, begon hij te bidden. “Ik begon stil te bidden, omdat ik gewoon het gevoel had dat God zei: ‘Je moet hier iets aan doen’ “, vertelde hij.

Tot leven gewekt na gebed
Jeremia sprak leven uit over de patiënt en beval hem op te staan in Jezus’ Naam. Plotseling voelde hij de kracht van God in zijn armen terwijl hij de patiënt reanimeerde. Terwijl hij doorging met het reanimeren van de man en Gods kracht voelde stromen, kwam de hartslag van de patiënt plotseling terug. “God heeft hem opgewekt uit de dood!” riep hij uit.

Jeremia kon zijn ogen bijna niet geloven, maar hij was er zeker van dat hij zojuist een wonder had gezien. Hij concludeerde na die ervaring: “God haat de dood. Ik voel dat zo sterk. Het is niet Zijn bedoeling dat mensen zomaar sterven. Ik had voelde zo sterk de gerechtigheid van God in die situatie.”

Tegenwoordig moedigt de christen gelovigen aan om zoveel mogelijk zieke mensen op te zoeken en voor hen te bidden. Voor Jeremia is dat iets wat nog ontbreekt in onze cultuur. “Vraag wonderen van God. Jaag Zijn hart na en wees gepassioneerd om Zijn glorie op aarde gemanifesteerd te zien worden. God kan iedereen gebruiken”, besloot hij.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen