Christine Caine: “De Bijbel leerde me dat ik gewenst ben”

De Australische evangelist Christine Caine vertelt in dit korte Hour of Power-fragment over hoe Gods liefde haar in alles heeft veranderd. Ze laat een stuk papier zien waar over haar biologische moeder staat beschreven: “‘Ze lijkt niet emotioneel betrokken te zijn bij haar kind (Christine, red.), ze wil haar niet hebben en weer snel doorgaan met haar werk.'”

“Dat is redelijk ontnuchterend om te lezen. Je bent ongewild! Dat staat in een papieren document, opgeschreven als ‘feit’.”

Waarheid
Maar deze feiten hebben voor haar niet het laatste woord. “Ik heb hier ook een ander papieren document. Dit is de waarheid van het Woord van God. Deze waarheid overwint alle feiten.”

“Dit is de waarheid van het Woord van God. Deze waarheid overwint alle feiten.”


“Het document zegt over mij dat ik geen naam heb, maar in Jesaja 49:1 staat dat God mij vanuit de moederschoot een naam heeft gegeven. In het document staat dat ik ongewenst ben, terwijl Psalm 139 zegt dat God mij al wilde voordat ik in de moederschoot was.”

“Als je de bestemming van je leven wil vervullen, bouw niet op de ‘feiten’ van je omstandigheden, maar bouw op de waarheid te leven met God. Dat is het meest belangrijke.”

Christine Caine: 'De Waarheid is sterker dan de feiten'

Christine Caine kwam er op latere leeftijd achter dat ze geadopteerd was als baby. Hoe ze hier mee omgaat is behoorlijk indrukwekkend! Zondag meer :).Elke zondag om 8 en 9 uur op RTL5 en om 17:00 uur op Family7

Posted by Hour of Power NL on Friday, May 8, 2020

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen