Conferentie in Nunspeet: Bijbelboek Handelingen in de praktijk

Wandelen met Jezus betekent: doen wat Jezus deed, door de kracht van de Heilige Geest die in ons woont. Op de conferentie geven we je bijbels onderwijs, eenvoudige tools en uiteraard gaan we dit in de praktijk brengen. Vanuit de bijbel gaan we ontdekken wat het Koninkrijk van God is: Hoe werken de gaven van de Geest. Dit en vele andere onderwerpen komen aan bod. Er is ruim tijd om te oefenen met de gaven van de Geest! Je leven zal veranderen als de kracht van God zichtbaar gaat worden in jouw leven. Je zult verbaasd staan, door wat God in jouw leven wil doen!

De conferentie start op vrijdagavond en eindigt op zaterdagavond. Vrijdagavond starten we de conferentie met aanbidding, geleid door een geweldige worshipband. Verder is er onderwijs en praktijk over vervulling van de Heilige Geest. Deze avond bouwen we aan een fundament dat zaterdag nodig is.

Op zaterdag gaan we verder met de gaven van de Geest zoals genezing, tongentaal, profetie. Naast de uitleg over deze gaven is er ook veel ruimte voor praktijk. Albert en Michelle van der Heide komen spreken. De conferentie sluiten we zaterdagavond af met een celebration. De bedoeling is dat de conferentie in zijn geheel wordt gevolgd.

Vrijdag 28 januari: 19:30 – 22:00 uur
Zaterdag 29 januari: 10:00-22:00 uur.
Op zaterdag is er een pauze van 17:00 – 19:30 uur, je kunt naar huis voor het avondeten, een wandeling maken en/of de kinderen op bed leggen.
Kosten: 35 euro, zelf lunch meenemen voor zaterdagmiddag
Locatie: Dorpsherberg, Docter Schutlaan 2, Nunspeet

Let op: er is een beperkt aantal plekken.
Mochten de kosten een belemmering zijn om deel te nemen, neem dan hier contact met ons op.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen