“Corona heeft niet het laatste woord”

Pastors Hans en Esther Tims zitten evenals de meeste Nederlanders in quarantaine, maar dat weerhoudt hen niet om vol met hoop te zijn. “Het positieve is dat veel christenen bij wie de Heilige Geest als een waakvlam aanwezig was, het nu weer op de hoogste stand hebben gezet”, zegt Esther Tims.

Hans benadrukt dat er veel aan de hand is: “Zelfs wij hebben zulke tijden nog nooit meegemaakt. Het lijkt alsof alles in verwarring is”, zegt hij. “Maar God heeft het onder controle. Hij heeft beloofd dat hij ons niet zal begeven of verlaten. Dat is onze hoop en onze toekomst!”

“Wij geloven niet dat Corona het laatste woord heeft. Degene die het laatste woord heeft, stief 2000 jaar geleden bloedend aan het kruis op Golgotha voor onze zonde, en riep uit: ‘Het is volbracht.’ Hij is verbroken en verbrijzeld voor ons. Door zijn liefde voor ons. Dat is de hoop en het vertrouwen dat we mogen hebben”, vertelt Hans Tims.

Over de toekomst is hij hoopvol. “Er wacht ons een geweldige tijd. Een tijd van een wereldwijde oogst van zielen die gered worden. Daar geloven we in!”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen