COVID-19 patiënt vertelt hoe ze Jezus zag tijdens bijna-doodervaring

Deze video gaat al een paar dagen viraal op het internet: een vrouw die zou zijn overleden door corona, maar terugkeert in het leven. We geloven dat dit verhaal op waarheid berust.

De vrouw vertelt: “Ik wil graag delen wat ik ervaren heb. Ik ervoer dat ik naar de hemel ging. Ik wil jullie allemaal vertellen hoe echt God is. Ik liep door een tunnel en het was zo helder. Ik liep in een gang van goud en paarlen sieraden. Toen ik daaruit kwam, zag ik een grote stad. De stad was zo groot, ik kan niet uitleggen hoe mooi en groot die stad is.”

“Toen ik daaruit kwam, zag ik een grote stad. De stad was zo groot, ik kan niet uitleggen hoe mooi en groot die stad is.”

“Toen zag ik Jezus en ik zag hoe Hij gaten in zijn handen had. Hij zei liefdevol: ‘Ik ga je terugsturen, het is nog niet je tijd.’ Toen stond ik daar en ik werd teruggestuurd.”

Toen ik terug was, lag ik in de ambulance. Ik zag hoe de engelen over mij waakten.”

Machtige God
“Ik ben blij dat ik weer hier ben, om er nog te kunnen zijn voor mijn kinderen.”

“Ik wil tegen jullie zeggen: we dienen een machtige God, Hij is echt. Ik geloof dat we in de laatste dagen zitten. Daarom wil ik je zeggen: roep uit naar God en maak Jezus je Heer en Redder. Hij houdt van jou.”

 Bekijk de indrukwekkende video:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen